även

Vi hittade 6 synonymer till även. Ordet även är en synonym till likaså och dessutom och kan beskrivas som ”också”.

Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av även samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vilka synonymer finns till även?

 1. dessutom
 2. därjämte
 3. likaså
 4. också
 5. samt
 6. tillika

Vad är motsatsen till även?

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till även.

Vad betyder även?

 1. också

Hur böjs ordet även?

 1. även

Hur kan ordet ordet även användas?

 1. Kajsa och Olle var utmärkta, och även Peter var bra

Hur används ordet ordet även i svenska tidningar?

 1. Det är också mycket obehagligt att se en enskild forskares bild och namn tillsammans med anklagelser spridas i press och i sociala medier, även av andra forskare.
 2. Frankrike gör även som Spanien och inför elektroniska armband för män som dömts eller åtalats för kvinnomisshandel.
 3. Benämningen har dykt upp lite då och då även i bilbranschen.
 4. Klarna lovar även att minska sitt eget klimatavtryck med hälften till 2030.
 5. Så beslutet var inte svårt, även om det är nästan precis lika känslosamt i år som förra året, säger Dennis Andersson på en digital presskonferens.
 6. Parallellt utbröt även protester i länen Donetsk och Luhansk, där läget sedan urartade till ett inbördeskrig.
 7. Nu råder glada miner igen – och då vill medlemsländerna att även EU–parlamentet sträcker ut en hand.
 8. Hon beskriver en ohälsosamt polariserad bild kring Navalnyj och säger att diskussionen även hotas av liberala krafter.
 9. Hemsidan finns kvar även efter avslutat uppdrag och femveckors–projektet “Bryt isoleringen”, som Leena och Axel ingick i, genomfördes under februari–mars 2021.
 10. Framför allt om vi har omdefinierat vad en arbetsplats är även på sikt, när pandemin har passerat.
 11. Skellefteås siste målskytt i match sex blev Rickard Hugg och 22–åringen var även den som gjorde första målet i match sju.
 12. De följande åren producerade Steinman även Celine Dion och samarbetade med Andrew Lloyd Webber.
 13. – När vi vill öka vår marknadsandel, även inom e–handel, är vi övertygade om att Revionics–tekniken kommer att hjälpa oss att öka vår försäljning, lönsamhet, ge oss en bättre prisuppfattning och ge våra kunder ett större värde.
 14. Företagen skriver i pressmeddelandet att även om data driver dagens industriprocesser så är det fortfarande många bolag som använder sig av äldre licensbaserad mjukvara för analys – något som är resurskrävande och kräver mycket manuellt arbete.
 15. Med det nya affärssystemet strävar man efter att få en harmoniserad och mer kundcentrerad försäljningsprocess i alla regioner samt även en förbättrad kundvy.
 16. Senaste nytt är att även Wordpress har planer på att blockera Floc, detta då spårningen betraktas som en säkerhetsrisk.
 17. I köpet ingår även bolaget Relight, som jobbar med low code och automatisering med hjälp av partner som K2, UI Path och Outsystems.
 18. Inalles har cirka 80 000 organisationer installerat den infekterade dll–filen, varav ett tiotal även i Sverige, till exempel Rymdbolaget, Volvo Cars och Ericsson.
 19. Därför har vi gjort en anmälan till Integritetsskyddsmyndigheten och vi kommer även att göra en polisanmälan om misstänkt dataintrång.
 20. Ett tidsödande jobb – men nästan ännu mer tid lägger han på att vara tillgänglig på plattformen och även på det Instagramkonto som man kopplat till Inspirationslandslaget också.


Mer information om även och synonymer

Här nedan kan du hitta information om vad en synonym är samt hitta andra ord som kan vara av intresse.

Vad är en synonym och ett motsatsord?

En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. T.ex. är likaså en synonym till även. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.