även kallad

även kallad är synonymt med alias.

Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av även kallad och se exempel på hur frasen används i det svenska språket.

Synonymer till även kallad

alias

Motsatsord till även kallad

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till även kallad.

Vad betyder även kallad?

Det saknas betydelser. Föreslå nya betydelser av även kallad.

Böjningar av även kallad

 1. även kallad

Exempel på hur frasen även kallad kan användas

Det saknas exempel.

Exempel på hur frasen även kallad används i svenska tidningar

 1. Mario Sepúlveda, även kallad även super–Mario, bidrog till att hålla hoppet uppe i den grupp om 33 gruvarbetare som fångades under jord i Chile under närmare tio veckor innan de kunde hissa upp en efter en för åtta år sedan.
 2. Ett liv som till–och–från–skådespelare och musiker, men där bindvävssjukdomen Dupuytrens kontraktur, även kallad Vikingasjukan, har gjort pianospelandet svårare.
 3. Han har inspirerats av den svenska youtubern Simone Giertz, även kallad "drottningen av dåliga robotar".
 4. Johnny Manziel, även kallad för "Johnny Football", utsatte sin före detta flickvän, Colleen Crowley, för våld, såväl fysiskt och psykiskt.
 5. Kyrkan, även kallad Uppenbarelsekyrkan, är en av de viktigaste helgedomarna inom kristendomen.
 6. Hon gjorde comeback i december samma år, och vann omedelbart störtloppet i favorittävlingen i Lake Louise, även kallad Lake Lindsey.
 7. Den skildrar en snötäckt värld, Gethen – även kallad Vinter – där invånarna saknar biologiskt kön.
 8. Magnetkameraundersökning av knäleden, även kallad MR–knä har av kritiker avfärdats som ovetenskaplig och inte tillräckligt utredd.
 9. Bitcoin är en digital valuta â även kallad kryptovaluta â som kan användas för att flytta pengar över världen snabbt och relativt anonymt, utan att banker eller myndigheter behöver vara inblandade.
 10. En av landets troligen värsta sexförbrytare mot barn, en 35–årig stockholmare, även kallad Söderortspedofilen, döms till rättspsykiatrisk vård med särskild utskrivningsprövning.

Synonymer, motsatsord (antonymer), betydelser m.m. till även kallad är bl.a. hämtade ifrån Folkets synonymlexikon Synlex, Folkets lexikon, Lexin - svenskt lexikon, Swesarus, Wiktionary och Institutet för språk och folkminnen. Datan har bearbetats efter att den hämtats. Användare har även bidragit med synonymer, motsatsord och betydelser. Exempel från tidningar har behandlats automatiskt och det kan därför förekomma enstaka fel.Mer information

Här nedan kan du hitta information om vad en synonym är samt hitta andra ord som kan vara av intresse.

Vad är en synonym och ett motsatsord?

En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. T.ex. är alias en synonym till även kallad. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.