även fortsättningsvis

även fortsättningsvis är synonymt med fortfarande.

Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av även fortsättningsvis och se exempel på hur frasen används i det svenska språket.

Synonymer till även fortsättningsvis

fortfarande

Motsatsord till även fortsättningsvis

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till även fortsättningsvis.

Vad betyder även fortsättningsvis?

Det saknas betydelser. Föreslå nya betydelser av även fortsättningsvis.

Böjningar av även fortsättningsvis

 1. även fortsättningsvis

Exempel på hur frasen även fortsättningsvis kan användas

Det saknas exempel.

Exempel på hur frasen även fortsättningsvis används i svenska tidningar

 1. Hon säger att om löneökningarna även fortsättningsvis blir så låga trots en stark konjunktur kan Sveriges ingenjörer komma att behöva fundera på vilken lönemodell de ska ha i nästa avtal, som ska förhandlas fram 2020.
 2. "Arla kommer även fortsättningsvis att rikta in sig på en nettoresultatandel för 2018 inom intervallet 2,8–3,2 procent av omsättningen", skriver bolaget.
 3. Netanyahu gick i svaromål i ett tv–tal och sade att anklagelserna saknar grund och att han även fortsättningsvis kommer att leda landet på "ett ansvarsfullt sätt".
 4. Frågan har prövats vid ett flertal tillfällen av Sveriges riksdag men majoriteten av riksdagsledamöterna har varit av uppfattningen att skolbarnsförsäkring även fortsättningsvis ska vara frivilligt för kommunerna.
 5. Fördjupningen är helt nödvändig för att Sverige även fortsättningsvis ska kunna ta emot direktanlöp av de största fartygen från andra kontinenter.
 6. De båda bolagen kommer dock även fortsättningsvis att utveckla sina respektive samarbetande robotar var för sig.
 7. Vi anser det vara en självklarhet att den möjlighet till dispens som i dag ges för studieuppehåll för exempelvis barnledighet, sjukdom och utlandsstudier även fortsättningsvis erbjuds.
 8. Apple sägs även fortsättningsvis planera två modeller på 13 och 15 tum.
 9. Elisabeth Massi Fritz håller med om att bevisbördan även fortsättningsvis ska ligga på åklagaren.
 10. Olof Stenhammar är även fortsättningsvis den största ägaren och blir ny ordförande.

Synonymer, motsatsord (antonymer), betydelser m.m. till även fortsättningsvis är bl.a. hämtade ifrån Folkets synonymlexikon Synlex, Folkets lexikon, Lexin - svenskt lexikon, Swesarus, Wiktionary och Institutet för språk och folkminnen. Datan har bearbetats efter att den hämtats. Användare har även bidragit med synonymer, motsatsord och betydelser. Exempel från tidningar har behandlats automatiskt och det kan därför förekomma enstaka fel.Mer information

Här nedan kan du hitta information om vad en synonym är samt hitta andra ord som kan vara av intresse.

Vad är en synonym och ett motsatsord?

En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. T.ex. är fortfarande en synonym till även fortsättningsvis. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.