övrigt

Synonymer till övrigt

annat

Motsatsord till övrigt

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till övrigt.

Vad betyder övrigt?

Det saknas definitioner.

Exempel på hur övrigt används i svenska tidningar

  1. Totalt har 366 000 i 197 länder tillfrågats och när det gäller vår syn på de framtida jobben skiljer vi inte ut oss särskilt mycket jämfört med världen i övrigt.
  2. Själva lägenheten förblir avspärrad, men i övrigt har de stora avspärrningar som gjordes i området under söndagsdygnet nu hävts enligt Åsa Wallentin.
  3. Allra minst trafikstockningar finns för övrigt i Malmö, enligt undersökningen.
  4. – Jag är förundersökningsledare för en stöld på Regeringskansliet, säger han och vägrar i övrigt att kommentera händelsen.
  5. EU–kommissionen utgörs av en ledamot från varje medlemsland, som nomineras av sina regeringar, men i övrigt endast representerar kommissionen och inte sina hemländer.
  6. När jag har gjort ett dåligt uppträdande eller känner mig värdelös i övrigt så kommer jag hem till en person som är helt ointresserad av det.
  7. Vid beslut om förslag till utdelning eller motsvarande kommer bolagets framtida vinster, finansiella ställning, kapitalbehov samt ställning i övrigt att beaktas, uppges det.
  8. Publiken jublade när den svenska truppen dök upp på jumbotronen till tonerna av Abbas ”Take a chance on Me”, men Columbusfansen har i övrigt inte mycket att glädjas åt för tillfället.
  9. Jag hoppas att regeringen tänker om när det gäller lagen, säger Abo Raad till SVT Gävleborg, men i övrigt hänvisar han till sin advokat för ytterligare kommentarer.
  10. Ikeas tanke med lanseringen är att locka en yngre målgrupp, som i övrigt kanske inte brukar besöka varuhuset.
Källor


Föreslå nya synonymer

Hjälp till att bygga upp ordguruns ordförråd.
Föreslå nya synonymer, motsatsord och definitioner av övrigt

Rapportera fel

Är det något som inte stämmer på den här sidan?
Rapportera fel

Vad tycker du?

Har du några idéer om hur ordguru.se kan bli bättre?
Lämna förslag och synpunkter

Vad är en synonym och ett motsatsord?

En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. T.ex. är annat en synonym till övrigt. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.