ackompanjerad

Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av ackompanjerad samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vilka synonymer finns till ackompanjerad?

Det saknas synonymer. Föreslå nya synonymer till ackompanjerad.

Vad är motsatsen till ackompanjerad?

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till ackompanjerad.

Vad betyder ackompanjerad?

Det saknas betydelser. Föreslå nya betydelser av ackompanjerad.

Hur böjs ordet ackompanjerad?

  1. ackompanjerad

Hur kan ordet ordet ackompanjerad användas?

Det saknas exempel.

Hur används ordet ordet ackompanjerad i svenska tidningar?

  1. Härnäst väntar ett slags litterär rockturné med en föreställning där Marit Kapla läser ur boken ackompanjerad av pianisten Martin Hederos.
  2. Till tonerna av Rihannas ”This girl is on fire” och ackompanjerad av pyroteknik och rökmaskiner kliver 36–åriga Ruja Ignatova, Dr Ruja, eller Cryptoqueen, som hon också kallas, ut på scenen.
  3. Med bra komfort – det känns knappt som att ha lurarna på – och brusreducering påslagen, är det lätt att försvinna i sin egen värld, ackompanjerad av sina favorittoner.
  4. Varje dikt är ackompanjerad av ett författarporträtt av Maria Fröhlich eller Steffi Aluoch.
  5. För att ge extra krydda till upplevelsen kan du nu se dokumentären på Scandinaviums gigantiska skärm ackompanjerad av en åttio personer stor symfoniorkester.
  6. En av de som är tidigt ute är 96–åriga Leonor Morales, ackompanjerad av sin 77–årige son Carlos Morales.
  7. I guldsmyckad röd kimono skred hon upp på scenen och vrålade – ackompanjerad av dj–duon Rob’n’Raz – att hon var ”on the m–i–c” och ”in the house”.
  8. Att bestiga Highmountains vindlande serpentinstigar under en stjärnbeklädd himmel, ackompanjerad av en stämningsfull musikkomposition, känns hundra procent rätt.
  9. Gertrud Larsson den ofta blixtrande intelligenta och sylvassa satirikern bakom pjäser som ”Asylshopping” skildrar Karlssons väg från dansbandspotentat till asylkung i en nostalgisk show ackompanjerad av Vikingarnas kramgoa låtar.


Mer information om ackompanjerad och synonymer

Här nedan kan du hitta information om vad en synonym är samt hitta andra ord som kan vara av intresse.

Vad är en synonym och ett motsatsord?

En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.