Synonymer till Almgren

Almgren kan beskrivas som ”ett efternamn”.

Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av Almgren samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Alla synonymer till Almgren

Det saknas synonymer. Föreslå nya synonymer till Almgren.

Vad är motsatsen till Almgren?

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till Almgren.

Vad betyder Almgren?

 1. ett efternamn

Hur böjs Almgren?

 1. Almgren
 2. almgrens

Hur kan ordet Almgren användas?

Det saknas exempel på hur Almgren kan användas.

Hur används ordet Almgren i svenska tidningar?

Exemplen nedan är hämtade från svenska tidningar för att illustrera hur ordet Almgren används i vanlig text.

 1. Jag har kallat till extra möte i kommunstyrelsens arbetsutskott på måndag för att informera och se vad vi gemensamt kan göra, hur vi kan gå vidare rent konkret, säger Anders Almgren (S), kommunstyrelsens ordförande.
 2. Efter den tredje delfinalen i Melodifestivalen stod Jessica Andersson klar för finalen tillsammans med Martin Almgren.
 3. Martin Almgren – ”A bitter lullaby”04.
 4. Almgren har tidigare varit ordförande för Blåvitts supporterklubb Änglarna och därefter anställd av klubben som Supporter Liaison Officer (SLO).
 5. Martin Almgren – A bitter lullaby.
 6. Men för att allt ska fungera enligt planerna krävs det att Parkskolan verkligen är klar för inflyttning till höstterminens start 2019, säger kommunstyrelsens ordförande Anders Almgren (S).
 7. Mendez och "Idol"–vinnaren Martin Almgren tillhör favoriterna.
 8. Det är ju med en annan "Idol"–vinnare i Melodifestivalen i år, Martin Almgren.
 9. Martin Almgren, 30, från Lindesberg vann Idol 2015.
 10. Den gången gjorde Simon Zion, Amanda Winberg och Martin Almgren upp om vinsten.
 11. Enligt podden har flera av varandra oberoende personer berättat att de nominerat Anders Almgren till posten som ordförande.
 12. Och som han fullbordar med sin förvildade version av ”My favourite things” där Augusti­familjens tenorsaxofonist Björn Almgren bistår i rollen som en överhettad John Coltrane.
 13. Enligt kommunstyrelsens ordförande Anders Almgren (S) pekar utredningen på att Sjölundaalternativet är bättre än ett utbyggt Källbyverk, både ur miljösynpunkt och för att det skulle bli billigare för abonnenterna.
 14. Man gör det för enkelt för sig om man tror att man utrotar fattigdomen genom att förbjuda tiggeri, säger kommunalrådet Anders Almgren (S) i Lund.
 15. Jag är rädd att vi närmar oss en gräns, säger Anders Almgren.
 16. Kommunstyrelsens ordförande Anders Almgren (S) säger att kommunen inom kort ska ha överläggningar med Eon för att försöka hitta en lösning för kraftledningen på Väster.


Vad är en synonym och ett motsatsord?

Ordet synonym kommer från de grekiska orden 'syn' (samman) och 'onoma' (namn). En synonym är alltså ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.

Du kanske också är intresserad av dessa ord?

Ord som slutar på Almgren