Synonymer till anfallsspel

Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av anfallsspel samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Alla synonymer till anfallsspel

Det saknas synonymer. Föreslå nya synonymer till anfallsspel.

Vad är motsatsen till anfallsspel?

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till anfallsspel.

Vad betyder anfallsspel?

Det saknas betydelser. Föreslå nya betydelser av anfallsspel.

Hur böjs anfallsspel?

 1. anfallsspel
 2. anfallsspelet

Hur kan ordet anfallsspel användas?

Det saknas exempel på hur anfallsspel kan användas.

Hur används ordet anfallsspel i svenska tidningar?

Exemplen nedan är hämtade från svenska tidningar för att illustrera hur ordet anfallsspel används i vanlig text.

 1. Kanada gjorde ett dubbelbyte i halvtid och fick sedan bättre fart på anfallsspelet, och med drygt 20 minuter kvar fick de en gyllene chans att kvittera.
 2. Men när Polen ålade sig tillbaka efter Forsbergs andra mål fanns ingen match att ta sig in i, inget anfallsspel att infoga sig själv i, inget spel som kunde komma till honom.
 3. Det engelska storlaget spelade kontrollerat och hade inga större problem att stoppa Göteborgs anfallsspel.
 4. Svensken var inte bara högst delaktig i Real Sociedads anfallsspel – han blev dessutom målskytt och poängräddare när han i den andra halvleken tryckte in sitt tredje mål för säsongen.
 5. Den blågula startelvan där Kristoffer Olsson var den enda som också startade mot Rumänien hade inledningsvis svårt att få till ett ordnat anfallsspel på Friends novembergräs.
 6. Och ett sprudlande svenskt anfallsspel mot vacklande slovaker och matchen var avgjord redan då och gick senare till tennissiffror.
 7. Ska MFF lyckas med sitt anfallsspel måste djupledslöpningarna komma från kanterna som variation – och gärna även med Bachirou i mitten.
 8. Spelare och tränare behövde rannsaka sig själv efter en match där Lugis anfallsspel aldrig lyckades lyfta och försvarsspelet för individuellt.
 9. Det var inte samma tryck vare sig i försvars– eller anfallsspel mer än stötvis under hela matchen.
 10. Eftersom det finns klass på alla positioner, det finns ett anfallsspel med variation, såväl skytte, genombrottsförmåga, andrafastryck som (vanligtvis) bra kantspel,.
 11. – Det är min roll att bygga upp ett anfallsspel som passar de sex gubbar som spelar på plan just då och det är klart man känner av en viss press.
 12. – Jag gillar att ha mycket frihet i anfallsspelet så det typen av anfallsspel som Özcan (Melkemichel, tränare) förespråkar passar mig.
 13. Det är en stor utmaning att bygga ett potent anfallsspel av det här, i alla fall i väntan på att nästa lastpall med talang lämnas av vid Friends arena, den som förmodligen kommer innehålla Jordan Larsson och Alexander Isak.


Vad är en synonym och ett motsatsord?

Ordet synonym kommer från de grekiska orden 'syn' (samman) och 'onoma' (namn). En synonym är alltså ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.

Du kanske också är intresserad av dessa ord?

Ord som börjar på anfallsspel