artificiell intelligens

Vi hittade en synonym till artificiell intelligens. Frasen artificiell intelligens är synonymt med AI.

Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av artificiell intelligens samt se exempel på hur frasen används i det svenska språket.

Vilka synonymer finns till artificiell intelligens?

 1. AI

Vad är motsatsen till artificiell intelligens?

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till artificiell intelligens.

Vad betyder artificiell intelligens?

Det saknas betydelser. Föreslå nya betydelser av artificiell intelligens.

Hur böjs frasen artificiell intelligens?

 1. artificiell intelligens

Hur kan frasen frasen artificiell intelligens användas?

Det saknas exempel.

Hur används frasen frasen artificiell intelligens i svenska tidningar?

 1. ”Några av dessa konton använde profilbilder som hade genererats av artificiell intelligens och låtsades vara amerikaner som publicerade inlägg.
 2. – I en värld där maskininlärning och artificiell intelligens blir allt vanligare är det viktigt att satsa på högpresterande webbapplikationer utan att kompromissa med användarnas säkerhet, säger projektledaren Philippe Le Hégaret i ett pressmeddelande.
 3. Alltså att företaget skulle kunna använda artificiell intelligens för att förutse mina nästa rörelser i spelet och på så sätt avgöra vilka bildrutor som ska matas fram innan jag ens tryckt på knappen.
 4. Alltså att företaget skulle kunna använda artificiell intelligens för att förutse mina nästa rörelser i spelet och på så sätt avgöra vilka bildrutor som ska serveras innan jag ens tryckt på knappen.
 5. – Det stämmer, och det är bland annat därför som vi satsar mycket på research inom artificiell intelligens och maskininlärning.
 6. – Att många kan tänka sig att betala extra för AI–tjänster visar att artificiell intelligens är något som är eftertraktat.
 7. Ansiktsigenkänning har fått ett uppsving tack vare en rasande snabb utveckling av artificiell intelligens de senaste åren.
 8. Att det från politiskt håll återkommande blundas för möjligheterna med ny teknik som artificiell intelligens är sannolikt en av orsakerna.
 9. Att använda artificiell intelligens för att samordna komplex information från många myndigheter är ett bra exempel på när den nya tekniken innebär helt nya möjligheter att på relativt enkelt sätt skapa robusta system med stora samhällsvinster.
 10. (CS/San Francisco) Två modeord som dominerar den jättelika konferensen Dreamforce är artificiell intelligens och internet of things.


Mer information om artificiell intelligens och synonymer

Här nedan kan du hitta information om vad en synonym är samt hitta andra ord som kan vara av intresse.

Vad är en synonym och ett motsatsord?

En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. T.ex. är AI en synonym till artificiell intelligens. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.