AT

Se även arbetstillstånd.

Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av AT och se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Synonymer till AT

Det saknas synonymer. Föreslå nya synonymer till AT.

Motsatsord till AT

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till AT.

Vad betyder AT?

Det saknas betydelser. Föreslå nya betydelser av AT.

Böjningar av AT

  1. AT

Exempel på hur ordet AT kan användas

Det saknas exempel.

Exempel på hur ordet AT används i svenska tidningar

  1. Resultatet har blivit en stor grupp av underläkare utan legitimation som står i kö för att få påbörja sin AT och på så sätt komma vidare i karriären.
  2. Brister finns, det måste tillstås, som när Hassan i ett par dikter ger sig i kast med putslustiga slutrim (till exempel i ”Skudt”), eller när utfallen blir juvenila provokationer (”DET ER BLEVET EN KLICHE AT SKYDE FOLK NED”).
  3. Santo Condorelli SWEARS AT HIS DAD BEFORE EVERY RACE LOLOLOLOL #RIO2016 pic.

Synonymer, motsatsord (antonymer), betydelser m.m. till AT är bl.a. hämtade ifrån Folkets synonymlexikon Synlex, Folkets lexikon, Lexin - svenskt lexikon, Swesarus, Wiktionary och Institutet för språk och folkminnen. Datan har bearbetats efter att den hämtats. Användare har även bidragit med synonymer, motsatsord och betydelser. Exempel från tidningar har behandlats automatiskt och det kan därför förekomma enstaka fel.Mer information

Här nedan kan du hitta information om vad en synonym är samt hitta andra ord som kan vara av intresse.

Vad är en synonym och ett motsatsord?

En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.