bedragit

Synonymer till bedragit

svikt

Motsatsord till bedragit

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till bedragit.

Vad betyder bedragit?

Det saknas definitioner.

Exempel på hur bedragit används i svenska tidningar

  1. – Enda anledningen till att han kan känna sig trygg skulle vara om han var en del i den här konspirationen och har bedragit sina kolleger och kamrater, sa den ryske landslagstränaren Jurij Borodavko till ryska medier i november 2017.
  2. I slutet av juni visade det sig att hennes förre livspartner Andreas, som också är pappan till hennes barn, bedragit henne under flera år.
  3. Precis som i den varmhjärtade förlagan kretsar filmen kring den 63–åriga Britt–Marie, en osynlig hemmafru som hastigt bryter upp efter ett 40–årigt äktenskap sedan det uppdagats att hennes man har bedragit henne.
  4. De kärande menar att Apple bedragit dem genom att inte informera om att de äldre mobilernas prestanda skulle bli sämre vid uppdateringarna.
  5. En milt förförande baryton med bedrägligt uppsåt som sniffar sig till den försmådda och förklädda Donna Elvira – som han själv bedragit.
Källor


Föreslå nya synonymer

Hjälp till att bygga upp ordguruns ordförråd.
Föreslå nya synonymer, motsatsord och definitioner av bedragit

Rapportera fel

Är det något som inte stämmer på den här sidan?
Rapportera fel

Vad är en synonym och ett motsatsord?

En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. T.ex. är svikt en synonym till bedragit. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.