Synonymer till beskriven

Se även beskriver

Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av beskriven samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Alla synonymer till beskriven

Det saknas synonymer. Föreslå nya synonymer till beskriven.

Vad är motsatsen till beskriven?

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till beskriven.

Vad betyder beskriven?

Det saknas betydelser. Föreslå nya betydelser av beskriven.

Hur kan ordet beskriven användas?

Det saknas exempel på hur beskriven kan användas.

Hur används ordet beskriven i svenska tidningar?

Exemplen nedan är hämtade från svenska tidningar för att illustrera hur ordet beskriven används i vanlig text.

 1. Det är en omfattande undersökning där alltifrån Nadjas fysiska förmågor till känslomässiga utveckling finns beskriven.
 2. De deltagande länderna har totalt investerat långt över 1 000 miljarder kronor i forskningssatsningen ISS, beskriven som det dyraste objekt mänskligheten någonsin har byggt.
 3. Cementas ansökan om förlängt och utökat tillstånd från 31 oktober avvisades av Mark– och miljööverdomstolen, med hänvisning till att miljökonsekvenserna var så bristfälligt beskrivna.
 4. Han tror att Cummings – beskriven som arkitekten till det brittiska EU–utträdet, brexit – vet så mycket att han kan utgöra ett allvarligt hot för Johnsons karriär.
 5. Under inspelningen krävdes det tio personer för att hjälpa Corrin in i Roberts kopia av den berömda klänningen, ofta beskriven som en maräng.
 6. ”Undantag finns som med alla infektioner, man kan säkert i speciella situationer orsaka en aerosol som kan spridas något längre men finns inga fall beskrivna då man har smittspridning via ventilationsanläggningar m.
 7. – Man kan säkert i speciella situationer orsaka en aerosol som kan spridas något längre, men det finns inga fall beskrivna då man har smittspridning via ventilationsanläggningar m.
 8. Den tilltänkta tidpunkten för öppnandet är just nu beskriven som i början av vintern.
 9. Den finns beskriven första gången i dokumentation från 1910, då fyra djur hade hittats i närheten i av Nha Trang.
 10. Nyordningen finns beskriven i en PM, som är resultat av ett års arbete inom en grupp tjänstemän från länsstyrelsen, trafikverket, Västtrafik och regionen.
 11. Men jag skulle inte vilja gilla att bli beskriven som "Blade Babe".
 12. Tidiga undersökningar har redan resulterat i upptäckten av en helt ny typ av snöflinga som inte finns beskriven i litteraturen.
 13. Visserligen fylld med mycket intressant beskriven tidningshistoria, men ändå med tydligt fokus på Aftonbladets problem genom tiderna.
 14. – Att få verkligheten beskriven för sig är en förutsättning för att man ska veta hur de pengarna bäst kan komma till nytta, noterar han.
 15. Tekniken finns beskriven i Journal of The Electrochemical Society.
 16. Oavsett vilken väg Ratos väljer blir det avgörande för värderingen att den nya strategin uppfattas som verklighetsförankrad och är tydligt beskriven.
 17. – Underbart! Bra, bra, ropar han med en röst mindre hes än den brukar bli beskriven.
 18. Det är döden beskriven i största möjliga detalj.
 19. Målsättningen är att reparera det skadade förtroende mellan invånare och polismyndigheten – beskriven som ”en klyfta” – som råder i USA-delstaten Minnesotas största stad.

Vad är en synonym och ett motsatsord?

Ordet synonym kommer från de grekiska orden 'syn' (samman) och 'onoma' (namn). En synonym är alltså ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.

Du kanske också är intresserad av dessa ord?

Bild till ordet beskriven

Använd gärna bilden nedan om du vill länka till denna sida om ordet beskriven.

Bild med texten beskriven