betydelsefullt

Synonymer till betydelsefullt

viktigt

Motsatsord till betydelsefullt

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till betydelsefullt.

Vad betyder betydelsefullt?

Det saknas definitioner.

Exempel på hur betydelsefullt används i svenska tidningar

  1. Efter 90 mållösa minuter pressade hemmalaget på för ett minst sagt betydelsefullt mål, men Siriusförsvaret var väl samlat och bildade en tät mur i eget straffområde.
  2. – Det var ingenting som var betydelsefullt på den tiden RJ45 designades med analoga telefonsignaler i åtanke, men det är något som blir betydelsefullt vid höga frekvenser och höga datamängder, berättar Product Manager Patrik Lundberg.
  3. Långa har analyserna varit av varför Islands herrlandslag har ett så bra lagarbete och varför detta är så betydelsefullt.
  4. Det finns övertygande argument för varför det här är betydelsefullt.
  5. Grundtanken var att jämna ut villkoren mellan företag finansierade med eget kapital respektive med lån, men under resans gång har skatteflyktsperspektivet, pådrivet av EU, blivit mer betydelsefullt.
  6. – Jag fick mitt första mål i dag, och det var betydelsefullt för matchen, så det kändes bra, säger han i omklädningsrummet efter matchen, enligt en video som klubben twittrat ut.
  7. Här lägger han grunden till ett nätverk som senare kom att bli betydelsefullt för honom.
  8. –Tack vare den här överenskommelsen tar Eni ett betydelsefullt steg mot utvecklingen av alternativa energikällor med lägre miljöpåverkan.
  9. Bolaget vill inte specificera hur betydelsefullt USA är men påpekar att ingen enskild marknad står för mer än 10 procent av Catena Medias resultat.
  10. Det är allas dröm att få ett bra andravarv med lite hjälp av andra åkare, det har vi sett några gånger att det varit väldigt betydelsefullt.
Källor


Föreslå nya synonymer

Hjälp till att bygga upp ordguruns ordförråd.
Föreslå nya synonymer, motsatsord och definitioner av betydelsefullt

Rapportera fel

Är det något som inte stämmer på den här sidan?
Rapportera fel

Vad tycker du?

Har du några idéer om hur ordguru.se kan bli bättre?
Lämna förslag och synpunkter

Vad är en synonym och ett motsatsord?

En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. T.ex. är viktigt en synonym till betydelsefullt. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.