dagens lunch

Dagens lunch är synonymt med dagens och dagens rätt och kan beskrivas som ”på restauranger ett erbjudande om en förkomponerad måltid, en färdig meny, till ett lägre fastpris”.

Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av dagens lunch och se exempel på hur frasen används i det svenska språket.

Synonymer till dagens lunch

dagens, dagens rätt

Motsatsord till dagens lunch

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till dagens lunch.

Vad betyder dagens lunch?

  1. på restauranger ett erbjudande om en förkomponerad måltid, en färdig meny, till ett lägre fastpris

Böjningar av dagens lunch

  1. dagens lunch

Exempel på hur frasen dagens lunch kan användas

Det saknas exempel.

Synonymer, motsatsord (antonymer), betydelser m.m. till dagens lunch är bl.a. hämtade ifrån Folkets synonymlexikon Synlex, Folkets lexikon, Lexin - svenskt lexikon, Swesarus, Wiktionary och Institutet för språk och folkminnen. Datan har bearbetats efter att den hämtats. Användare har även bidragit med synonymer, motsatsord och betydelser. Exempel från tidningar har behandlats automatiskt och det kan därför förekomma enstaka fel.Mer information

Här nedan kan du hitta information om vad en synonym är samt hitta andra ord som kan vara av intresse.

Vad är en synonym och ett motsatsord?

En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. T.ex. är dagens en synonym till dagens lunch. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.