dykning

Synonymer till dykning

dyka

Motsatsord till dykning

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till dykning.

Vad betyder dykning?

Det saknas definitioner.

Exempel på hur dykning används i svenska tidningar

  1. Det som är farligt med dykning är just om man på något sätt drabbas av panik.
  2. Vid Sardina del Norte hittar vi också öns bästa dykning.
  3. Försvarsmakten har även meddelat polisen att de kommer komplettera med dykning ifall de upptäcker något som kan vara relevant för sökinsatsen.
  4. Fredagar är alltid övningsdag på Kungsholmens brandstation, och den 7 april var Stefan Nilsson och kollegorna vid Skeppsholmen och övade dykning.
  5. Utanför La Restinga på sydspetsen ligger ett marint naturreservat som erbjuder fantastisk dykning och snorkling, enligt många i världsklass.
  6. Värt ett besök är också Oceanografiska museet som under många år leddes av Jacques Cousteau, en pionjär inom dykning och undervattensfotografering.
  7. I klorofyllstinn paradismiljö väntar forsränning, kajakpaddling, dykning – och förstås surfing på några av världens bästa vågbryt.
  8. Vattnet är idealiskt både för surfning och dykning, och för den kulturellt intresserade finns flera vackra tempel att besöka.
  9. Även om inlandet är det som gör Sri Lanka mest unikt lockas förstås många av de fina stränderna med surfing och dykning.
Källor


Föreslå nya synonymer

Hjälp till att bygga upp ordguruns ordförråd.
Föreslå nya synonymer, motsatsord och definitioner av dykning

Rapportera fel

Är det något som inte stämmer på den här sidan?
Rapportera fel

Vad är en synonym och ett motsatsord?

En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. T.ex. är dyka en synonym till dykning. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.