flankerad

Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av flankerad samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vilka synonymer finns till flankerad?

Det saknas synonymer. Föreslå nya synonymer till flankerad.

Vad är motsatsen till flankerad?

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till flankerad.

Vad betyder flankerad?

Det saknas betydelser. Föreslå nya betydelser av flankerad.

Hur böjs ordet flankerad?

  1. flankerad

Hur kan ordet ordet flankerad användas?

Det saknas exempel.

Hur används ordet ordet flankerad i svenska tidningar?

  1. Guaidó framträdde för ett år sedan i en video, flankerad av flera soldater, där han försökte få med sig militären på att störta Maduro.
  2. Eric Ericsons är makalös som spelets gränslösa komediant och busfrö Papageno i babyblå skinnpaj, långrandiga tjafs och blank rockpage, flankerad av sin färgstarka kompanjon Carina M Johansson.
  3. Den som håller mobilen framför den gamle Joseph Nachmanson får till exempel se denne flankerad av en mängd porträtt av kvinnliga entreprenörer.
  4. Fronten domineras av en rejält tilltagen grill som är mer konkav, likt P1800, flankerad av varselljus i T–form, Tors hammare på Volvospråk.
  5. Woodrow Wilson (i mitten) flankerad av Frankrikes regeringschef Georges Clemenceau och Storbritanniens premiärminister David Lloyd George på väg ut från Versailles.
  6. Cádiz består av en halvö, flankerad av åtta kilometer vit och bred sandstrand som tar slut där den gamla delen – det ”riktiga” Cádiz – börjar.


Mer information om flankerad och synonymer

Här nedan kan du hitta information om vad en synonym är samt hitta andra ord som kan vara av intresse.

Vad är en synonym och ett motsatsord?

En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.