framtidshopp

Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av framtidshopp och se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Synonymer till framtidshopp

Det saknas synonymer. Föreslå nya synonymer till framtidshopp.

Motsatsord till framtidshopp

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till framtidshopp.

Vad betyder framtidshopp?

Det saknas betydelser. Föreslå nya betydelser av framtidshopp.

Böjningar av framtidshopp

  1. framtidshopp

Exempel på hur ordet framtidshopp kan användas

Det saknas exempel.

Exempel på hur ordet framtidshopp används i svenska tidningar

  1. Det är viktigt att vi nu hjälps åt och stöttar företagen för att bidra till framtidshopp och att se möjligheter framåt.
  2. Mellan dem som fyller våra barn med kunskap och framtidshopp och de som väljer att fylla dem med självömkan och droger.
  3. Man blir imponerad, förbluffad av att den brittiska popkulturens unga framtidshopp inte bara är sångare och låtskrivare utan också en lysande gitarrist.
  4. I ett så enformigt liv utan framtidshopp att de inte har någonting att berätta.

Synonymer, motsatsord (antonymer), betydelser m.m. till framtidshopp är bl.a. hämtade ifrån Folkets synonymlexikon Synlex, Folkets lexikon, Lexin - svenskt lexikon, Swesarus, Wiktionary och Institutet för språk och folkminnen. Datan har bearbetats efter att den hämtats. Användare har även bidragit med synonymer, motsatsord och betydelser. Exempel från tidningar har behandlats automatiskt och det kan därför förekomma enstaka fel.Mer information

Här nedan kan du hitta information om vad en synonym är samt hitta andra ord som kan vara av intresse.

Vad är en synonym och ett motsatsord?

En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.