framväxande

Synonymer till framväxande

gryning

Motsatsord till framväxande

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till framväxande.

Vad betyder framväxande?

Det saknas definitioner.

Exempel på hur framväxande används i svenska tidningar

  1. Kina började censurera de framväxande sociala medierna runt 2008–2009, konstaterar han.
  2. Denna mer inbäddade, sammankopplade och anpassningsbara it–strategi kommer att nå momentum under 2020 – särskilt då företagen börjar fånga de möjligheter och utmaningar som följer med de framväxande teknikerna.
  3. Framöver kommer affärsmodeller behöva anpassas efter de framväxande eko–systemen, där olika leverantörer också får ökat ansvar för automationslösningar.
  4. ”De osäkra ekonomiska framtidsutsikterna och framväxande avmattningen i stora ekonomier kommer att påverka efterfrågan från kunderna negativt.
  5. – De har kombinerat elektrisk ingenjörsteknik med framväxande affärskommunikation, vilket gett den elektriska ålen en röst, säger Kevin Liska, handledare vid Tennessee Tech, till tidningen.
  6. Republikanen Lindsey Graham, som är ordförande i senatens justitieutskott och brukar ta Trump i försvar, kallar agerandet för en ”framväxande katastrof” och ett svek mot kurderna.
  7. Men det fanns också kritiker, som varnade för ett framväxande kontrollsamhälle.
  8. Bondeförbundet bildades 1912 för att i den framväxande demokratin företräda jordbrukets och landsbygdsbefolkningens intressen.
  9. Anläggningen var ett ”framväxande existentiellt hot” mot landet, enligt regeringen.
  10. Nå, det mest utmärkande draget för detta framväxande tjänstesamhälle är att det handlar om att uppfylla begär, inte behov.
Källor


Föreslå nya synonymer

Hjälp till att bygga upp ordguruns ordförråd.
Föreslå nya synonymer, motsatsord och definitioner av framväxande

Rapportera fel

Är det något som inte stämmer på den här sidan?
Rapportera fel

Vad är en synonym och ett motsatsord?

En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. T.ex. är gryning en synonym till framväxande. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.