Synonymer till Frick

Frick kan beskrivas som ”ett efternamn”.

Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av Frick samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Alla synonymer till Frick

Det saknas synonymer. Föreslå nya synonymer till Frick.

Vad är motsatsen till Frick?

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till Frick.

Vad betyder Frick?

 1. ett efternamn

Hur kan ordet Frick användas?

Det saknas exempel på hur Frick kan användas.

Hur används ordet Frick i svenska tidningar?

Exemplen nedan är hämtade från svenska tidningar för att illustrera hur ordet Frick används i vanlig text.

 1. Ställda inför att välja mellan att begära statliga bidrag eller att prioritera i den egna trafiken väljer Tamsons, Frick och Levinsson att inte försöka prioritera.
 2. Per Frick forcerade in bollen i mål efter 34 minuters spel, passning från Jesper Karlsson.
 3. Och han gjorde det med den äran mot Per Frick och övriga bortaspelare under 90 minuter.
 4. ”Även vår personal måste ha löneförhöjning”, säger Ulrika Frick, ordförande i kollektivtrafiknämnden i Västra Götaland.
 5. Chang Frick tipsade Hanif Bali och bifogade mejlen den 12 mars, skärmdumpar som han i sin tur hade fått av sin kollega, redaktionschefen Pelle Zackrisson.
 6. Bali sa först att han hittat tweeten i sitt flöde, men erkände senare att han fått den från Chang Frick, chefredaktör för sajten.
 7. Till ingredienserna hör kopplingar till den kontroversiella sajten Nyheter idag och dess grundare Chang Frick samt antydningar om att utländsk makt (ja, Ryssland) kan ha avlyssnat UD.
 8. Möjligheterna att börja träna redan nu inför nästa års lopp är väldigt goda och vi är väldigt glada att så många redan nu har bestämt sig för att delta i något av våra lopp, säger Eva–Lena Frick i ett uttalande.
 9. Nyheter Idags grundare Chang Frick antyder, i en intervju med Dagens Nyheter, att informationen om Oksanens intervju med aktivisterna kan ha kommit via den gemensamma arbetsplatsen.
 10. Hanif Bali berättar nu i ett Facbook–inlägg att han fått mejlväxlingen mellan UD och Patrik Oksanen av Nyheter Idags grundare Chang Frick – något han bestämt förnekat för DN dagen före.
 11. Bali skrev då i ett Facebook–inlägg att han i själva verket fått mejlen skickade till sig från Chang Frick, grundare av den högerpopulistiska sajten Nyheter Idag.
 12. I ett Facebook–inlägg erkänner han att han fick det från den högerpopulistiska sajten Nyheter Idags grundare Chang Frick.
 13. Efter en kontring rundade Per Frick Bajens målvakt Benny Lekström och satte 1–0 till hemmalaget.
 14. Valberedningen föreslår omval av styrelseledamoten Anna Frick samt nyval av Anders Kemi, Trond Dale och Kerstin Sundberg som styrelseledamöter, för en mandattid som sträcker sig fram till slutet av nästa årsstämma.
 15. – Lite mer otur än menat, sa programledaren Karin Frick i Eurosport 1.
 16. Nyheter Idags affischnamn Chang Frick porträtteras intressant av Christopher Friman i magasinet Filter.
 17. Vi vill ha ett grönt stråk och skapa en helhet i området, säger kommunalrådet Ulrika Frick (MP).
 18. Christopher Friman är aktuell med reportaget "Högerspöket" i Filters kommande nummer, där läsaren får följer med Nyheter Idags högaktuelle Chang Frick.
 19. Kritiken mot sajten har bland annat bestått i att dess grundare Chang Frick tidigare varit medlem i Sverigedemokraterna och att domännamnet registrerades av Sverigedemokraternas Kent Ekroth.
 20. Programledare i studion är Karin Frick tillsammans med experterna Henok Goitom och Kim Källström.

Vad är en synonym och ett motsatsord?

Ordet synonym kommer från de grekiska orden 'syn' (samman) och 'onoma' (namn). En synonym är alltså ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.

Du kanske också är intresserad av dessa ord?

Bild till ordet Frick

Använd gärna bilden nedan om du vill länka till denna sida om ordet Frick.

Bild med texten Frick