gladeligen

Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av gladeligen samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vilka synonymer finns till gladeligen?

Det saknas synonymer. Föreslå nya synonymer till gladeligen.

Vad är motsatsen till gladeligen?

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till gladeligen.

Vad betyder gladeligen?

Det saknas betydelser. Föreslå nya betydelser av gladeligen.

Hur böjs ordet gladeligen?

 1. gladeligen

Hur kan ordet ordet gladeligen användas?

Det saknas exempel.

Hur används ordet ordet gladeligen i svenska tidningar?

 1. Tvärtemot tar många leverantörer gladeligen emot uppdrag utan att vare sig granska, eller vid behov, ifrågasätta kundens projekt.
 2. Nour El Refai säger att hon gladeligen hade kunnat ta en dom om ofredande men inte sexuellt ofredande – eftersom syftet med handlingen aldrig var sexuellt.
 3. Social distansering förändrar människors vardag och mycket av det vi tvingas till nu kommer vi gladeligen att slippa när vi får.
 4. Om du var i rummet just nu, skulle jag gladeligen örfila dig”.
 5. Ondsinta myndigheter och lömska tjänstemän samarbetar gladeligen med frimurare, utomjordingar och kommunister för att lägga beslag på den lilla frihet som återstår för den vanliga amerikanen.
 6. Remvig påpekar samtidigt att svenskarna gladeligen åker till andra, politiskt tveksamma, länder.
 7. Jag är inte som Centerledaren Annie Lööf som gladeligen reser till Florida med familjen på jullovet, förvissad om att det nuvarande flygbränslet inom kort ska ersättas med biobränsle.
 8. Idag kan folk gladeligen släppa en stor Coca–plastflaska eller annan stor eller liten godis– plastförpackning precis där den blev tömd.
 9. Men Becca (Anna Kendrick), Fat Amy (Rebel Wilson) och resten av det brokiga gänget är sig lika och eftersom livet utanför skolans trygga famn är tuffare än de kanske tänkt sig hoppar de gladeligen på möjligheten till en återträff med det gamla gänget.
 10. Jag skulle gladeligen göra ett nytt försök att lära mig algebrahelvetet, anteckna överdrivet många detaljer om någon historisk nyckelperson och stirra på läxorna som bildar berg på mitt skrivbord.


Mer information om gladeligen och synonymer

Här nedan kan du hitta information om vad en synonym är samt hitta andra ord som kan vara av intresse.

Vad är en synonym och ett motsatsord?

En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.