Synonymer till gruppchef

Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av gruppchef samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Alla synonymer till gruppchef

Det saknas synonymer. Föreslå nya synonymer till gruppchef.

Vad är motsatsen till gruppchef?

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till gruppchef.

Vad betyder gruppchef?

Det saknas betydelser. Föreslå nya betydelser av gruppchef.

Hur kan ordet gruppchef användas?

Det saknas exempel på hur gruppchef kan användas.

Hur används ordet gruppchef i svenska tidningar?

Exemplen nedan är hämtade från svenska tidningar för att illustrera hur ordet gruppchef används i vanlig text.

 1. Han är förundersökningsledare vid bedrägericentrum, norra polisregionen, samt gruppchef inom internetrelaterade sexuella övergrepp mot barn, ISÖB.

  www.dn.se | 12 okt. 2023

 2. – Vi uppmanar alla besökare att inte mata grisarna, säger Henrietta Seward, gruppchef för vilda djur på Skansen.

  www.dn.se | 12 sep. 2023

 3. Björn Fritzell, gruppchef för lokalpolisområde Farsta, skriver i en kommentar till DN att de haft en dialog med rektorn och att åsikterna delvis går isär om hur dialogen förts, samt vad som sagts och inte.

  www.svd.se | 6 sep. 2023

 4. Och baserat på det som finns gör åklagaren bedömningen att det inte räcker för att väcka åtal, säger Tobias Jerand, gruppchef för utredningsenheten på polisen i Trollhättan, till TTELA.

  www.gp.se | 4 sep. 2023

 5. – Det gör vi rutinmässigt i sådana här fall när vi inte vet hur de har avlidit, säger Per–Anders Heikkilä, gruppchef för grova brott på polisen i Norrbotten, till TT.

  www.gp.se | 30 aug. 2023

 6. – Det är fortfarande ganska blandat, säger Annika Carlsson, gruppchef för kemisektionen för NFC.

  www.svt.se | 2 aug. 2023

 7. Vanligtvis ligger den siffran kring 300 per månad, berättar Maria Wanrud, gruppchef vid enheten för läkemedel i användning på Läkemedelsverket.

  www.svd.se | 4 juli 2023

 8. – Vi sår i nya grupper, men effekten ser vi först om några år, säger Annika Ingvarsson, gruppchef på Stockholmspolisen.

  www.svt.se | 3 apr. 2023

 9. Organisationens gruppchef Olle Carlström konstaterade att det var en ovanlig händelse.

  www.expressen.se | 10 nov. 2022

 10. Fokus ligger därmed inte på brottet, utan på att blicka framåt, hitta strategier för att hantera problem och undvika att det sker igen, enligt Christer Tessmann, gruppchef vid brottsoffer– och personsäkerhetsverksamheten i region Stockholm.

  www.gp.se | 3 nov. 2022

 11. Den här benämningen finns för många läkemedel så det är inte konstigt, säger Ebba Hallberg, gruppchef på enheten för läkemedelssäkerhet på Läkemedelsverket.

  www.gp.se | 28 okt. 2022

 12. – Sedan har det tilltagit efter det så vi har kanske bötfällt runt 80 personer sammanlagt, säger Tobias Norelius som är gruppchef för områdespolisen i Göteborg.

  www.gp.se | 6 aug. 2021

 13. Polismyndigheten verkställer inte dessa grupper till Afghanistan för tillfället, säger Natalya Carlsson, gruppchef vid gränspolisen.

  www.dn.se | 3 juni 2021

 14. – Vi har verkligen velat hitta honom och vi har gjort många utredningsåtgärder, säger Åsa Hansson, gruppchef vid grova brott, till polisens hemsida.

  www.expressen.se | 13 nov. 2020

 15. Annars kan det bli en falsk trygghet där man tror att man är säker mot smitta, säger Ewa Lena Hartman, gruppchef för medicinteknik vid Läkemedelsverket.

  www.gp.se | 21 maj 2020

 16. Det kan låta bra om det exempelvis är 90 procent säkert, men det innebär att vart tionde test visar fel, säger Ewa–Lena Hartman, gruppchef på enheten för medicinteknik på Läkemedelsverket.

  www.gp.se | 25 apr. 2020

 17. Det ser ut att vara en hel del fall bland äldre, men inte så många bland barn, säger Charlotta Bergquist, gruppchef vid Läkemedelsverket, som deltar i Genèvemötet.

  www.svt.se | 12 feb. 2020

 18. – Vår gruppchef gick fram för att se om han kunde hjälpa till men blev då hotad av mannen som var beväpnad med en typ av kniv.

  www.gp.se | 19 nov. 2018

 19. Christopher Constantien kommer närmast från koncernkollegan Folksam där han haft en roll som gruppchef för varumärke på marknadsavdelningen.

  www.resume.se | 21 mars 2018

 20. – Det är väldigt tråkigt, det handlar om den mänskliga faktorn, säger Jill Pårs, gruppchef vid polisen i Vällingby.

  www.dn.se | 21 mars 2018

Innehåll på sidan

Hjälp till att lära upp ordgurun

Är "gameboll" ett svar på korsordsfrågan "fördel"?

Vad är en synonym och ett motsatsord?

Ordet synonym kommer från de grekiska orden 'syn' (samman) och 'onoma' (namn). En synonym är alltså ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.

Du kanske också är intresserad av dessa ord?

Bild till ordet gruppchef

Använd gärna bilden nedan om du vill länka till denna sida om ordet gruppchef.

Bild med texten gruppchef