hålla kvar

Synonymer till hålla kvar

bevara

Motsatsord till hålla kvar

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till hålla kvar.

Vad betyder hålla kvar?

Det saknas definitioner.

Exempel på hur hålla kvar används i svenska tidningar

  1. Mediebranschens transformation, med nya beteenden och konsumtionsmönster, gör det viktigt att hålla kvar i det traditionella innehållsmakeriet.
  2. Amnesty skriver att det nya systemet ger rätten att hålla kvar och förhöra kommunistiska partimedlemmar och offentligt anställd personal.
  3. Han kommer troligen att hålla kvar en del av makten då han avgår.
  4. – Men för att vi ska kunna få fast dem måste vi ertappa dem, antingen med hjälp av teknisk bevisning eller genom att någon kommer på dem och lyckas hålla kvar dem.
  5. De ställdes inför ”domstolar” där de anklagades för att inte vara katolska nog och för att i hemlighet hålla kvar sin judiska religion, dess traditioner och seder.
  6. "Med en global tillväxt som stärks och en japansk ekonomi som återhämtar sig så kommer japanska företag antagligen att hålla kvar vid en dubbelsiffrig vinsttillväxt under nästa år", sade han.
  7. Kan förskolan hålla kvar ett barn om föräldern som hämtar är berusad? Sedan 2013 har Ersta Vändpunkten lärt förskolor på Södermalm hur de hanterar barn som lever i familjer med missbruk.
  8. – Det var en sådan intensiv romans från början, det är svårt att hålla kvar det.
  9. Det är ett sätt att hålla kvar anställda och att försäkra sig om specialkompetens i framtiden, eftersom man räknar med stor brist på sköterskor.
  10. En faktor som kanske också gör att färre användare väljer att hålla kvar i den nya programvaran.
Källor


Föreslå nya synonymer

Hjälp till att bygga upp ordguruns ordförråd.
Föreslå nya synonymer, motsatsord och definitioner av hålla kvar

Rapportera fel

Är det något som inte stämmer på den här sidan?
Rapportera fel

Vad är en synonym och ett motsatsord?

En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. T.ex. är bevara en synonym till hålla kvar. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.