Synonymer till hållbarhetschef

Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av hållbarhetschef samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Alla synonymer till hållbarhetschef

Det saknas synonymer. Föreslå nya synonymer till hållbarhetschef.

Vad är motsatsen till hållbarhetschef?

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till hållbarhetschef.

Vad betyder hållbarhetschef?

Det saknas betydelser. Föreslå nya betydelser av hållbarhetschef.

Hur böjs hållbarhetschef?

 1. hållbarhetschef

Hur kan ordet hållbarhetschef användas?

Det saknas exempel på hur hållbarhetschef kan användas.

Hur används ordet hållbarhetschef i svenska tidningar?

Exemplen nedan är hämtade från svenska tidningar för att illustrera hur ordet hållbarhetschef används i vanlig text.

 1. – Samtliga av de här avgifterna har ökat mer än KPI under de åren vi har mätt (sedan 1996), säger Mari–Louise Persson, hållbarhetschef på Riksbyggen.
 2. Det rör sig om klimatkompensation, och det förklaras både på förpackningen och genom hänvisningar till hemsidan, understryker Arlas hållbarhetschef Victoria Olsson.
 3. Enligt Ikea Sveriges hållbarhetschef Jonas Carlehed hamnar koncernens första satsning på försäljning av el från sol och vind just i Sverige dels då det är på hemmaplan.
 4. Tobias Larsson, teknik– och hållbarhetschef på NCC, understryker hur viktig forskningen är för att ta fram bättre metoder som bidrar till ökad livslängd på Sveriges broar, ett mer hållbart samhälle och en mer cirkulär ekonomi.
 5. Eftersom Kalle är vd fick han det svåraste, att göra vegoburgare tillsammans med vår hållbarhetschef Chiara Selvetti.
 6. Samtidigt skickar vi en tydlig signal till ekosystemet att vi kan fixa det här, säger Andreas Follér, hållbarhetschef på Scania, till Ny Teknik.
 7. Men i labbskala, absolut, säger Emma Nehrenheim, hållbarhetschef på Northvolt.
 8. MADRID I tisdags klev Max hållbarhetschef Kaj Török upp på scenen i sal 4 i ”Action Hub” på klimatmötet i den jättelika konferensanläggningen Ifema i Madrid.
 9. Men bolagets hållbarhetschef Per–Arne Karlsson är orolig att det snart blir för sent för en återkomst, trots investeringarna som gjorts.
 10. I stället kom dieselbilar i ropet innan man förstod hur smutsiga de var och elbilar blev det hetaste, säger Per–Arne Karlsson, hållbarhetschef på bränslebolaget ST1.
 11. En av gästerna i den tillfälliga studion var Henrik Lampa, hållbarhetschef på it–bolaget Dustin och pratade om vilka problem och möjligheter som hållbarhetsarbetet skapar i it–branschen.
 12. Att företagens betalda propagandister som Ulf Wikström, hållbarhetschef på Stockholm Exergi, i debatter använder ordet är genant, men det fungerar för de flesta tror nog att det inte finns något alternativ till att bränna skiten.
 13. Det har uppstått väldigt många frågor vi inte kan besvara, och då väljer vi att göra så här, säger Nordeas hållbarhetschef Sasja Beslik.
 14. Därefter var hon verksamhetschef för avdelningen Idéer för livet på Skandia, generalsekreterare för Rättvisemärkt/Fair Trade, hållbarhetschef på teknikkonsultföretaget ÅF och generaldirektör på Myndigheten för ungdoms– och civilsamhällesfrågor.
 15. "Man kan tycka att det inte är en jättefråga men det är ändå någonting som är en onödig förbrukning av papper och tryckfärg", säger Åsa Domeij, hållbarhetschef på ägarbolaget Axfood.
 16. – Som enskild vara är eko fairtrade–bananer störst baserat på omsättning och störst andel eko har kategorin barnmat, säger Anneli Bylund, t f hållbarhetschef på Coop.


Vad är en synonym och ett motsatsord?

Ordet synonym kommer från de grekiska orden 'syn' (samman) och 'onoma' (namn). En synonym är alltså ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.

Du kanske också är intresserad av dessa ord?