hitom

Hitom kan beskrivas som ”på denna sida om”.

Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av hitom och se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Synonymer till hitom

Det saknas synonymer. Föreslå nya synonymer till hitom.

Motsatsord till hitom

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till hitom.

Vad betyder hitom?

  1. på denna sida om

Exempel på hur ordet hitom kan användas

  1. huset ligger därborta, något hitom skogen

Exempel på hur ordet hitom används i svenska tidningar

  1. Och det tillfälliga ”fönster” som öppnas i det uppstramade EU ETS under några år i början av nästa decennium och eventuellt gör att vissa nationella åtgärder reducerar antalet utsläppsrätter ligger hitom anläggningens planerade driftstart.
  2. Gatan hitom höghusen är Sveavägen.

Synonymer, motsatsord (antonymer), betydelser m.m. till hitom är bl.a. hämtade ifrån Folkets synonymlexikon Synlex, Folkets lexikon, Lexin - svenskt lexikon, Swesarus, Wiktionary och Institutet för språk och folkminnen. Datan har bearbetats efter att den hämtats. Användare har även bidragit med synonymer, motsatsord och betydelser. Exempel från tidningar har behandlats automatiskt och det kan därför förekomma enstaka fel.Mer information

Här nedan kan du hitta information om vad en synonym är samt hitta andra ord som kan vara av intresse.

Vad är en synonym och ett motsatsord?

En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.