Houston

Synonymer till Houston

Det saknas synonymer. Föreslå nya synonymer till Houston.

Motsatsord till Houston

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till Houston.

Vad betyder Houston?

 1. den största staden i delstaten Texas i USA

Exempel på hur Houston används i svenska tidningar

 1. Genom att skriva för artister som Céline Dion, Cher, Aerosmith, Whitney Houston, Beyoncé och Lady Gaga samt få elva Oscarsnomineringar för sina låtar till Hollywood–filmer, har hon fullbordat konsten att göra powerballader.
 2. ”Popkvinnor från Siw Malmqvist till Whitney Houston”.
 3. Golf, US Open, damer, Houston, 4–7.
 4. Två personer har dött efter att gärningsmän öppnat eld i Houston, Texas på fredagskvällen, rapporterar amerikanska NBC News.
 5. En uppmärksammad infekterad konflikt mellan den amerikanska basketligan NBA och Peking startade när Houston Rockets general manager Daryl Morey på Twitter gav sitt stöd åt Hongkongs proteströrelse.
 6. Hans karriär tog skruv precis i början av decenniet, då han befriad från nostalgi och ett konservativt hiphop–tänk, omdefinierade New Yorks hiphop–scen och blåste nytt liv i den genom att mixa Harlem med Houston.
 7. Jobbet nu består alltså i att attrahera specifika och stora communities, som till exempel nigerianer i Houston, kubaner i Miami och etiopier i Washington DC.
 8. Gordie Howe var 45 år när han gjorde comeback, med Houston Aeros 1973 i nystartade WHA–ligan.
 9. Några timmar senare gick han på baseboll för att se Washington Nationals ta emot Houston Astros i World series, finalen i den amerikanska proffsligan.
 10. Seriens skapare gör dessutom en referens till basketlaget Houston Rockets, vars tränare Daryl Morey uttryckte stöd för protesterna i Hongkong, vilket ledde till att lagets matcher inte visade i kinesisk tv.
Källor


Föreslå nya synonymer

Hjälp till att bygga upp ordguruns ordförråd.
Föreslå nya synonymer, motsatsord och definitioner av Houston

Rapportera fel

Är det något som inte stämmer på den här sidan?
Rapportera fel

Vad är en synonym och ett motsatsord?

En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.