hugad

Synonymer till hugad

hågad, intresserad

Motsatsord till hugad

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till hugad.

Vad betyder hugad?

 1. intresserad
 2. intresserad av att utnyttja möjlighet

Exempel på hur hugad kan användas

 1. för hugade spekulanter ordnas en visning av huset söndag kl.12

Exempel på hur hugad används i svenska tidningar

 1. På midsommarafton kan den hugade slå till på bland annat pianon en gång ägda av så olika artister som Johnny Cash och Liberace eller kläder burna av Madonna, Whitney Houston och Elton John.
 2. Att Harry och Meghan inte längre tycks så hugade att representera Storbritannien gör ont i ett land som kämpar med sin självbild.
 3. Ölkalendern kan falla många hugade i smaken medan enbart män kan förgylla december med en kalender fylld med skäggoljor.
 4. För hugade spekulanter är den nya produkten beställningsbar, men det kommer dröja till 2021 innan de första turbinerna kommer att börja byggas.
 5. Innan de fyra wildcarden delas ut den 5 september hinner dock hugade kandidater visa upp sig en gång till, i Fedex–slutspelets andra tävling i Norton, Massachusetts, kommande helg.
 6. Läget gör det också svårt för hugade taktikröstare.
 7. Och även om det är långt till lika representation är ändå 111 av de 976 hugade spekulanterna kvinnor – vilket enligt inrikesdepartementet är den högsta andelen hittills, rapporterar den statliga nyhetsbyrån NNA.
 8. Hollywood Reporter är inte heller någon hugad spekulant på Månsson och Petersens bygge.
 9. Andra hugade kandidater har stupat på de krångliga formaliteterna, utsatts för rättliga åtgärder eller helt enkelt bojkottat valet.
 10. Redan inför julen kunde hugade fikabesökare komma över bland annat lussesemlan, med saffran och i vissa fall russin.
Källor


Föreslå nya synonymer

Hjälp till att bygga upp ordguruns ordförråd.
Föreslå nya synonymer, motsatsord och definitioner av hugad

Rapportera fel

Är det något som inte stämmer på den här sidan?
Rapportera fel

Vad är en synonym och ett motsatsord?

En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. T.ex. är intresserad en synonym till hugad. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.