Synonymer till huvudansvarig

Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av huvudansvarig samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Alla synonymer till huvudansvarig

Det saknas synonymer. Föreslå nya synonymer till huvudansvarig.

Vad är motsatsen till huvudansvarig?

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till huvudansvarig.

Vad betyder huvudansvarig?

Det saknas betydelser. Föreslå nya betydelser av huvudansvarig.

Hur kan ordet huvudansvarig användas?

Det saknas exempel på hur huvudansvarig kan användas.

Hur används ordet huvudansvarig i svenska tidningar?

Exemplen nedan är hämtade från svenska tidningar för att illustrera hur ordet huvudansvarig används i vanlig text.

 1. Jag är bara huvudansvarig som tränare.
 2. Med Ville Nieminen som huvudansvarig parkerade Modo i bottenträsket och snittade 1,1 poäng per omgång.
 3. Jytte Guteland (S) var huvudansvarig för förhandlingarna om förslaget i EU–parlamentet och kallar det för ett ”historiskt” beslut.
 4. Svenska Jytte Guteland (S), som är huvudansvarig för parlamentets behandling av klimatlagen, hoppas på den högre siffran.
 5. Men att upptäcka flera vattenkällor tyder på att dammar kan bildas under Mars yta relativt enkelt, och att de kan vara relativt vanliga, menar Roberto Orosei, huvudansvarig för experimentet.
 6. Dagens förbundskapten i landslaget har haft flera kontroverser med Sveriges största stjärna under sina fyra år som huvudansvarig.
 7. I nuläget är effekttillgången ganska begränsande för utvecklingen här lokalt och i hela Mälardalen, säger Kristina Starborg, huvudansvarig för effektprojektet på kommunen.
 8. Arsenals nye manager Mikel Arteta fick i sin tredje match som huvudansvarig med sig sin första seger, 2–0 mot Manchester United.
 9. Man har hört av snacket från ungdomslagen att han är omtyckt, men det är en helt annan sak att vara huvudansvarig för ett A–lag.
 10. Ny Teknik har varit i kontakt med huvudansvarig revisor som dock hänvisar till kommunikationsdirektör Björn Bergman.
 11. Det stämmer att en ansvarig utgivare inte är juridiskt ansvarig för plagiat, men Nils Funcke menar att även om poddskaparen Sebastian Krantz är huvudansvarig där, har Bauer Media och deras playtjänst ett medansvar.
 12. Duon ledde det svenska landslaget 2008–2012 med Per Johansson som huvudansvarig och Magnus Johansson som assisterande, och de har diskuterat tränarjobbet i Bukarest.
 13. Matchen markerar en nystart med tyska tränaren Uwe Rösler som huvudansvarig för laget och en uppbyggnad inför kvalet till Europaspelet.
 14. Syftet var att smutskasta Gui Minhai, som utmålats som huvudansvarig för den litteratur om de kinesiska ledarnas privatliv och intriger som förlaget hade specialiserat sig på.
 15. Under tiden som klubben jobbar för att hitta en ersättare så kliver den tidigare assisterande tränaren Erik Sundin in som huvudansvarig tränare.
 16. Stefan Larsson, huvudansvarig konsult och senior partner på BCG.
 17. Då valde Blåvitt att lyfta upp den assisterande tränaren Alf Westerberg som huvudansvarig under hösten.

Vad är en synonym och ett motsatsord?

Ordet synonym kommer från de grekiska orden 'syn' (samman) och 'onoma' (namn). En synonym är alltså ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.

Du kanske också är intresserad av dessa ord?

Bild till ordet huvudansvarig

Använd gärna bilden nedan om du vill länka till denna sida om ordet huvudansvarig.

Bild med texten huvudansvarig