Synonymer till i ett

Vi känner till en synonym till i ett. Frasen i ett är synonymt med i ett kör och kan beskrivas som ”utan avbrott”.

Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av i ett samt se exempel på hur frasen används i det svenska språket.

Alla synonymer till i ett

 1. i ett kör

Vad är motsatsen till i ett?

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till i ett.

Vad betyder i ett?

 1. utan avbrott

Hur kan frasen i ett användas?

Det saknas exempel på hur i ett kan användas.

Hur används frasen i ett i svenska tidningar?

Exemplen nedan är hämtade från svenska tidningar för att illustrera hur frasen i ett används i vanlig text.

 1. – Antingen kryper man upp i ett hörn och bryter ihop, eller så gillar man läget och tar tag i saken.
 2. För svensk del resulterade den så kallade Sverigeförhandlingen mellan staten och kommuner i ett förslag 2017.
 3. Fed–chefen i Cleveland Loretta Mester hade föredragit att lämna räntan oförändrat vid förra mötet då ekonomin är i ett bra läge för att vänta och se vart inflationen är på väg.
 4. Kostnaderna för att marknadsföra sig på Amazons plattform går att jämföra med kostnaderna för att exempelvis finnas i ett köpcentrum, enligt Jonas Arnberg.
 5. – Allt hade varit annorlunda om de inte hade blockerat mig från att kandidera ordentligt, sa Silvio Berlusconi i ett videoklipp så sent som på tisdagen.
 6. – Alla uttagna åkare till Tour de Ski är friska och redo att tävla på lördag, säger Norges landslagschef Vidar Löfshus i ett pressmeddelande och därmed är Northug fast på reservbänken.
 7. –  Vi började filma med våra mobiler, och sedan redigerade vi i ett väldigt enkelt gratisprogram som heter Imovie, säger William.
 8. – Absolut! Jag tror att moderna företag, och även samhällen, i dag är i ett läge av självbevarelsedrift där vi vill samla in och spara så mycket data som möjligt för vem vet, en dag i framtiden kommer vi kanske att behöva dessa uppgifter.
 9. -Förutom omställning till förnybar el och klimatsmartare resvanor behöver vi minska matsvinnet och äta mer vegetariskt i de rikare länderna, säger Carina Borgström-Hansson, expert på ekologiska fotavtryck på WWF, i ett pressmeddelande.
 10. - Vissa ser det som segregation men den finns redan i dag, vi vill markera att här går vår gräns, här bor vi, säger Eliasson, projektansvarig för Strandudden och som själv planerar att bo i ett av husen.

Vad är en synonym och ett motsatsord?

Ordet synonym kommer från de grekiska orden 'syn' (samman) och 'onoma' (namn). En synonym är alltså ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. T.ex. är i ett kör en synonym till i ett. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.

Du kanske också är intresserad av dessa ord?

Ord som börjar på i ett

Ord som slutar på i ett

Bild till frasen i ett

Använd gärna bilden nedan om du vill länka till denna sida om frasen i ett.

Bild med texten i ett