Indianapolis

Indianapolis kan beskrivas som ”den största staden i delstaten Indiana i USA”.

Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av Indianapolis och se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Synonymer till Indianapolis

Det saknas synonymer. Föreslå nya synonymer till Indianapolis.

Motsatsord till Indianapolis

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till Indianapolis.

Vad betyder Indianapolis?

  1. den största staden i delstaten Indiana i USA

Böjningar av Indianapolis

  1. Indianapolis

Exempel på hur ordet Indianapolis kan användas

Det saknas exempel.

Exempel på hur ordet Indianapolis används i svenska tidningar

  1. Bilsport, indycar, Indy 500, Indianapolis, 24.
  2. Quarterbacken Manning vann Super Bowl med Indianapolis Colts 2007 och med Denver Broncos 2016 i sin karriärs sista match.
  3. Dessutom har städer som Indianapolis och Columbus i den amerikanska mellanvästern fått ett rejält uppsving och ökar med drygt 250 procent.
  4. Men eftersom han inte finns med i startlistan i Indianapolis nu i helgen kommer han av allt att döma inte vara topp 30 inför avslutande Tour Championship, vilket är en förutsättning för att få spela den tävlingen.

Synonymer, motsatsord (antonymer), betydelser m.m. till Indianapolis är bl.a. hämtade ifrån Folkets synonymlexikon Synlex, Folkets lexikon, Lexin - svenskt lexikon, Swesarus, Wiktionary och Institutet för språk och folkminnen. Datan har bearbetats efter att den hämtats. Användare har även bidragit med synonymer, motsatsord och betydelser. Exempel från tidningar har behandlats automatiskt och det kan därför förekomma enstaka fel.Mer information

Här nedan kan du hitta information om vad en synonym är samt hitta andra ord som kan vara av intresse.

Vad är en synonym och ett motsatsord?

En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.