indisk sibetkatt

Indisk sibetkatt är synonymt med stor indisk sibetkatt och desmankatt och kan beskrivas som ”en däggdjursart (Viverra zibetha) och rovdjur inom familjen viverrider (Viverridae) som förekommer i Sydostasien; individ av denna art”.

Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av indisk sibetkatt och se exempel på hur frasen används i det svenska språket.

Synonymer till indisk sibetkatt

desmankatt, stor indisk sibetkatt

Motsatsord till indisk sibetkatt

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till indisk sibetkatt.

Vad betyder indisk sibetkatt?

  1. en däggdjursart (Viverra zibetha) och rovdjur inom familjen viverrider (Viverridae) som förekommer i Sydostasien; individ av denna art

Böjningar av indisk sibetkatt

  1. indisk sibetkatt

Exempel på hur frasen indisk sibetkatt kan användas

Det saknas exempel.

Synonymer, motsatsord (antonymer), betydelser m.m. till indisk sibetkatt är bl.a. hämtade ifrån Folkets synonymlexikon Synlex, Folkets lexikon, Lexin - svenskt lexikon, Swesarus, Wiktionary och Institutet för språk och folkminnen. Datan har bearbetats efter att den hämtats. Användare har även bidragit med synonymer, motsatsord och betydelser. Exempel från tidningar har behandlats automatiskt och det kan därför förekomma enstaka fel.Mer information

Här nedan kan du hitta information om vad en synonym är samt hitta andra ord som kan vara av intresse.

Vad är en synonym och ett motsatsord?

En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. T.ex. är stor indisk sibetkatt en synonym till indisk sibetkatt. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.