Synonymer till invandringspolitik

Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av invandringspolitik samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Alla synonymer till invandringspolitik

Det saknas synonymer. Föreslå nya synonymer till invandringspolitik.

Vad är motsatsen till invandringspolitik?

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till invandringspolitik.

Vad betyder invandringspolitik?

Det saknas betydelser. Föreslå nya betydelser av invandringspolitik.

Hur böjs invandringspolitik?

 1. invandringspolitik
 2. invandringspolitiken

Hur kan ordet invandringspolitik användas?

Det saknas exempel på hur invandringspolitik kan användas.

Hur används ordet invandringspolitik i svenska tidningar?

Exemplen nedan är hämtade från svenska tidningar för att illustrera hur ordet invandringspolitik används i vanlig text.

 1. – Men det stora temat för Inger Støjberg de senaste åren har varit invandringspolitiken och där ligger hon fullständigt i linje med Dansk Folkeparti, säger Erik Holstein.
 2. Inte minst har många invandrartäta förorter i vårt land fyllts på genom en extrem och ansvarslös invandringspolitik, och på så sätt i vissa fall förvandlats till separata samhällen med egna regler och normer.
 3. Den drastiska förändringen av invandringspolitiken har mestadels skett utan politiska konflikter eller kontroverser.
 4. Att Frontex bevakar den yttre gränsen är därför avgörande för att Europas gemensamma invandringspolitik ska fungera.
 5. Moderatledaren Ulf Kristersson (M) pekade på ökande arbetslöshet, växande kriminalitet och en "ohållbar" invandringspolitik i Sverige.
 6. Listhaug, från det högerpopulistiska Fremskrittspartiet, gick till verbal attack mot Arbeiderpartiets invandringspolitik och skrev att ”Ap (Arbeiderpartiet) anser att terroristernas rättigheter är viktigare än nationens säkerhet”.
 7. Orbán har med sin hårda invandringspolitik stärkt sin popularitet i landet, trots att kritikerna anklagar honom för att han med sin nationalistiska politik har styrt Ungern bort från demokrati och mot auktoritarism.
 8. Eftersom en heltäckande ny invandringspolitik är komplex är det troligt att det först blir en deluppgörelse mellan partierna, exempelvis om att behålla skyddet för ”drömmarna”, och därefter fortsatta diskussioner om ett större lagpaket.
 9. Donald Trumps påstådda kommentar om att Haiti och afrikanska länder är "skithålsländer" har inte bekräftats av Vita huset, men flera anonyma personer som var med på mötet om invandringspolitik i torsdags har berättat om det i amerikanska medier.
 10. Löfven kommer få mycket svårt att driva en sammanhängande flykting– och invandringspolitik när han är beroende av Mp och V.
 11. Det är helt rätt – eftersom vår invandringspolitik kraftigt minskar antalet personer som får sin vård bekostad av skattemedel.
 12. – Det är skrämmande i vilken snabb takt Sveriges invandringspolitik åter har börjat liberaliseras igen.
 13. Få i partiet hade förväntat sig att Anna Kinberg Batra – en känd förespråkare för en liberal invandringspolitik – skulle gå så långt.
 14. Plötsligt fungerade argumentet mot SD för att ha en omänsklig invandringspolitik inte lika bra längre.


Vad är en synonym och ett motsatsord?

Ordet synonym kommer från de grekiska orden 'syn' (samman) och 'onoma' (namn). En synonym är alltså ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.

Du kanske också är intresserad av dessa ord?