Synonymer till Jacobsson

Jacobsson kan beskrivas som ”ett efternamn”.

Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av Jacobsson samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Alla synonymer till Jacobsson

Det saknas synonymer. Föreslå nya synonymer till Jacobsson.

Vad är motsatsen till Jacobsson?

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till Jacobsson.

Vad betyder Jacobsson?

 1. ett efternamn

Hur kan ordet Jacobsson användas?

Det saknas exempel på hur Jacobsson kan användas.

Hur används ordet Jacobsson i svenska tidningar?

Exemplen nedan är hämtade från svenska tidningar för att illustrera hur ordet Jacobsson används i vanlig text.

 1. Det har han varit i alla matcher i kvalet hittills, säger Lasse Jacobsson.
 2. Jacobsson påminner sig heller ingen egen upplevelse av en tystnadskultur.
 3. Genom vårt cybersäkerhetscentrum skapar vi nu en öppen miljö där olika aktörer kan komma och experimentera på ett säkert sätt, säger Krister Jacobsson, avdelningschef för datavetenskap på Rise, till Ny Teknik.
 4. Lasse Jacobsson tittar oroligt över axeln medan Maths Elfvendals försök att jäkta honom blir värre.
 5. – Det här är något som inte går att reparera, säger Joacim Jacobsson på länsstyrelsen i Västerbotten – en av dem som polisanmält Sveaskog.
 6. – Spanien är ett favoritland bland många svenskar och vi märker att det finns ett intresse att resa dit trots det osäkra läget, säger Norwegians presschef Charlotte Holmbergh Jacobsson som säger att 1 800 svenskar beräknas resa till landet med Norwegian.
 7. I april i år var 30 av 48 plan på linjen Sveg–Arlanda tomma, och enligt Håkan Jacobsson som är avtalsutredare på Trafikverket så innebär det att Jonair får behålla sitt statliga stöd – trots att passagerarna inte reser.
 8. När Melker Svärd Jacobsson rev ut sig på 5,63 var guldet säkrat – på sin hemmaarena i Uppsala.
 9. Det innebär att svenska landslagsspelare som Kosovare Asllani och Sofia Jacobsson i Tacón, det som ska bli det nya Real Madrid–damlaget, får månader utan matcher och träning med sitt lag.
 10. Kvar i huset finns dock Sami Jacobsson, som på sitt Instagramkonto vid flera tillfällen postat bilder på sig med både kläder och tatueringar som kan kopplas till Vit makt–miljö, något Nyheter24 var först med att rapportera.
 11. – Man blir medveten om vad som händer när man inte har några kontanter, säger kunden Mirjam Jacobsson.
 12. Målvakten Rämö och den frispelade Carl Jacobsson kolliderade snett utanför målgården sedan Rämö räddat med benskyddet, och Djurgårdens forward Michael Haga åkte in med pucken i egen kasse.
 13. Om deras öden berättas i den nya boken ”De som aldrig kom hem” av flyghistorikern Göran Jacobsson och psykologen Alf Ingesson Thoor.
 14. Magnus Jacobsson (KD), Uddevalla, riksdagsledamot.
 15. Det säger Linn Jacobsson, head of insights på Jung Relation.
 16. En del yrken har flera namn vilket gäller för Torben Jacobsson och Jacob Cardell.
 17. Sedan playoff–bragden mot Italien har Lars Jacobsson (Sydkorea), Roger Sandberg (Tyskland) och Tom Prahl (Mexiko) studerat var sin motståndare.
 18. I förbundskapten Janne Anderssons landslag är det trion Tom Prahl (Mexiko), Lars Jacobsson (Sydkorea) och Sandberg (Tyskland) som har skött/sköter bevakningen av motståndarna, tillsammans med analytikern Christoffer Bernspång.
 19. När man någon gång frågar är det oftast mycket mat kvar på tallriken, eller till barn som inte ätit upp, säger Åsa Jacobsson på Konsument Halmstad.
 20. Under herrarnas stavfinal med Armand Duplantis och Melker Svärd Jacobsson var A Lennart Julin vid flera tillfällen kritisk mot arrangemanget.

Vad är en synonym och ett motsatsord?

Ordet synonym kommer från de grekiska orden 'syn' (samman) och 'onoma' (namn). En synonym är alltså ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.

Du kanske också är intresserad av dessa ord?

Bild till ordet Jacobsson

Använd gärna bilden nedan om du vill länka till denna sida om ordet Jacobsson.

Bild med texten Jacobsson