Synonymer till kammaråklagare

Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av kammaråklagare samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Alla synonymer till kammaråklagare

Det saknas synonymer. Föreslå nya synonymer till kammaråklagare.

Vad är motsatsen till kammaråklagare?

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till kammaråklagare.

Vad betyder kammaråklagare?

Det saknas betydelser. Föreslå nya betydelser av kammaråklagare.

Hur kan ordet kammaråklagare användas?

Det saknas exempel på hur kammaråklagare kan användas.

Hur används ordet kammaråklagare i svenska tidningar?

Exemplen nedan är hämtade från svenska tidningar för att illustrera hur ordet kammaråklagare används i vanlig text.

 1. – Utanför köpcentrumet befann sig dessutom flera personer som hade kunnat bli träffade, utan att de befann sig i den direkta skottlinjen, säger kammaråklagare Marie–Louise Holmberg.
 2. "Av hänsyn till utredningen kan jag inte lämna ytterligare kommentarer kring detaljer om mannens medverkan i brottet", säger kammaråklagare Daniel Suneson, som är förundersökningsledare i ärendet, i ett pressmeddelande.
 3. – Hundarna hade bland annat falska pass och de saknade de intyg som krävs när man för in djur i landet till försäljning, säger Jon Lindahl, kammaråklagare och förundersökningsledare, i ett pressmeddelande.
 4. Enligt kammaråklagare och förundersökningsledare Lars Johansson har kvinnan och den nu häktade mannen varit tillsammans i Grästorpsområdet under natten till måndagen, timmarna innan hon försvann.
 5. – Gärningarna misstänks vara en hämndaktion för mordet den 2 augusti 2020 och misstankarna framkom när polis och åklagare fick del av chattar från den krypterade chattjänsten SKY ECC, säger kammaråklagare Ida Arnell i ett uttalande.
 6. – Under måndagen kommer jag att ta ställning till hur vi ska gå vidare med de misstänkta, säger kammaråklagare Emma Berge till Smålandposten.
 7. – Vi har inte hittat tillräckligt med bevis för att kunna gå vidare till eventuellt åtal, säger kammaråklagare Karolina Wieslander till radion.
 8. – Det sitter en person frihetsberövad för våldtäkten, men de andra två släpptes i går, säger kammaråklagare Hanna Cardell.
 9. Enligt kammaråklagare Ulrika Åberg, som leder utredningen, kan det finnas en koppling till den pågående gängkonflikten i Biskopsgården.
 10. Han säger att han vill lämna företaget, vilket enligt honom ska ha gjort målsägaren arg, säger kammaråklagare Lisa Hedberg.
 11. Totalt tog kliniken emot 120 PCR–test, varav sju aldrig analyserades, enligt kammaråklagare James von Reis.
 12. – Här behövs det en otroligt kraftig reaktion från samhället, säger kammaråklagare Pontus Melander.
 13. Enligt kammaråklagare Lukas Tigerstrand rör det sig om en person i 20–årsåldern.
 14. Men kammaråklagare Helen Gestrin tryckte i sin slutplädering framför allt på mammans ”garantansvar”.
 15. Men i chatten beskriver andra personer att 16–åringen ville gör det här för att visa framfötterna, säger kammaråklagare Jenny Clemedtson.
 16. – Vi måste kunna lita på att advokater respekterar de restriktioner som gäller och när sådant här uppdagas är det väldigt viktigt med en kraftfull reaktion, säger kammaråklagare Paulina Brandberg.
 17. Men kammaråklagare Jonas Martinsson är inte nöjd.
 18. För kammaråklagare Stina Sjöqvist är det en gåta att den unga kvinnan i Härnösandsfallet inte blev trodd.
 19. – När man köper billigt snus tänker man inte att det finns en annan dimension av detta, där oskyldiga människor riskerar att drabbas, säger Gabriella Lundh, kammaråklagare på Ekobrottsmyndigheten.
 20. Det har inte kommit till polisens kännedom, det är först när erkännandet kommer, säger kammaråklagare Miranda Pedersen, som lett förundersökningen.

Vad är en synonym och ett motsatsord?

Ordet synonym kommer från de grekiska orden 'syn' (samman) och 'onoma' (namn). En synonym är alltså ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.

Du kanske också är intresserad av dessa ord?

Hur mycket tjänar en kammaråklagare?

På HurMycketTjanar.se kan du se hur mycket man tjänar som kammaråklagare. Du hittar all tänkbar lönestatistik som medellön, lönespridning beroende på region, sektor och kön, löenutveckling med mera.

Bild till ordet kammaråklagare

Använd gärna bilden nedan om du vill länka till denna sida om ordet kammaråklagare.

Bild med texten kammaråklagare