komma fram

Komma fram är synonymt med anlända.

Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av komma fram och se exempel på hur frasen används i det svenska språket.

Synonymer till komma fram

anlända

Motsatsord till komma fram

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till komma fram.

Vad betyder komma fram?

Det saknas betydelser. Föreslå nya betydelser av komma fram.

Böjningar av komma fram

 1. komma fram

Exempel på hur frasen komma fram kan användas

Det saknas exempel.

Exempel på hur frasen komma fram används i svenska tidningar

 1. – Jag kände en så stor respekt för honom, att han vågade komma fram till mig, och tänkte att om jag ger det några år till så kommer fler att vända.
 2. – För att komma fram till den slutsatsen så krävs det att man glatt bortser från alla tilläggsavtal som tillkommer och som driver upp kostnaden för hela projektet.
 3. – Det kommer att komma fram att det är så, det finns inget att dryfta om.
 4. – Annars klarar vi oss själva här hemma i lägenheten även om vi nog har för mycket möbler för att komma fram med rollatorerna, påpekar Helge.
 5. – Det gick inte att komma fram till återvinningen på grund av alla saker.
 6. – Genom att stänga ner kongressens utredningar när det fortsätter komma fram nya och viktiga bevis, kan Vita huset utöva hård press för att få ett stopp till stånd eller stympning av utredningsarbetet som Mueller bedriver – eller så tvivel om det.
 7. – Det finns mycket viktiga saker med både olika feminina uttryck och uttryck av sårbarhet som antingen inte har fått komma fram tillräckligt eller som har nedvärderats.
 8. – Jag lärde mig tidigt att förtränga alla känslor som var jobbiga, den enda som tilläts komma fram var ilska.
 9. – En ung politiker kan bara komma fram med de äldres välsignelse, säger 32–åringen.
 10. – En ung politiker kan bara komma fram med de äldres välsignelse, säger 32-åringen.

Synonymer, motsatsord (antonymer), betydelser m.m. till komma fram är bl.a. hämtade ifrån Folkets synonymlexikon Synlex, Folkets lexikon, Lexin - svenskt lexikon, Swesarus, Wiktionary och Institutet för språk och folkminnen. Datan har bearbetats efter att den hämtats. Användare har även bidragit med synonymer, motsatsord och betydelser. Exempel från tidningar har behandlats automatiskt och det kan därför förekomma enstaka fel.Mer information

Här nedan kan du hitta information om vad en synonym är samt hitta andra ord som kan vara av intresse.

Vad är en synonym och ett motsatsord?

En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. T.ex. är anlända en synonym till komma fram. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.