komma från

Komma från är synonymt med emanera och härstamma.

Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av komma från och se exempel på hur frasen används i det svenska språket.

Synonymer till komma från

emanera, härstamma

Motsatsord till komma från

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till komma från.

Vad betyder komma från?

Det saknas betydelser. Föreslå nya betydelser av komma från.

Böjningar av komma från

 1. komma från

Exempel på hur frasen komma från kan användas

Det saknas exempel.

Exempel på hur frasen komma från används i svenska tidningar

 1. Bolaget ser att tillväxten i framtiden främst kommer komma från nya marknader som exempelvis Kina, även om den största försäljningen fortfarande sker i Europa.
 2. Att giftet skulle komma från Sverige tillbakavisas också av kemvapenexperten Rikard Norlin på Totalförsvarets forskningsinstitut.
 3. – Det kommer att bli en stark påfrestning för honom, att komma från ensamhet i en sju kvadratmeter stor cell, till en fullsatt rättssal med massa saker och massa saker omkring honom.
 4. – Det kommer att bli en stark påfrestning för honom, att komma från ensamhet i en sju kvadratmeter stor cell, till en fullsatt rättssal med massa människor och massa saker omkring honom.
 5. Branden startade i en vägg och upptäcktes av en granne som såg rök komma från huset.
 6. "Vi tror att de positiva effekter som kan komma från en gradvis neddragning av yttillväxten kommer att förtas av lägre jämförbar försäljning som resulterar i marginalutspädning", skriver Berenberg.
 7. De fick portkoden för att kunna komma över med posten, men väl inne i trapphuset bytte de skepnad och låtsades i stället komma från hemtjänsten.
 8. Av den totala energianvändningen ska minst 35 procent komma från förnybara energikällor 2030.
 9. – Det är en intressant stad eftersom den visar skillnaden mellan att bli rik och att komma från en familj med ärvda förmögenheter.
 10. Branden visade sig komma från en offentlig toalett där ett par toarullar brann.

Synonymer, motsatsord (antonymer), betydelser m.m. till komma från är bl.a. hämtade ifrån Folkets synonymlexikon Synlex, Folkets lexikon, Lexin - svenskt lexikon, Swesarus, Wiktionary och Institutet för språk och folkminnen. Datan har bearbetats efter att den hämtats. Användare har även bidragit med synonymer, motsatsord och betydelser. Exempel från tidningar har behandlats automatiskt och det kan därför förekomma enstaka fel.Mer information

Här nedan kan du hitta information om vad en synonym är samt hitta andra ord som kan vara av intresse.

Vad är en synonym och ett motsatsord?

En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. T.ex. är emanera en synonym till komma från. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.