kritiserad

Synonymer till kritiserad

omdiskuterad

Motsatsord till kritiserad

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till kritiserad.

Vad betyder kritiserad?

Det saknas definitioner.

Exempel på hur kritiserad används i svenska tidningar

  1. Efter att det iscensatta mordet avslöjades blev Babtjenko blev starkt kritiserad – inte bara av Kreml, utan också av det internationella journalistsamfundet.
  2. – En text om att asylrätten är viktig 2005, hade ju heller inte blivit kritiserad.
  3. Och Christian Rasks varning av spelaren Alize Cornet när hon bytte tröja på banan i den 40–gradiga värmen blev också kritiserad.
  4. ”Det som hon är kritiserad för är det som är reglerat när en biträdande jurist lämnar sin anställning, där hon agerat på ett sådant sätt att det sätter det fria advokatvalet ur spel.
  5. Yasser är en klassisk ”rätt ska vara rätt”–person, som blir kritiserad av sin arbetsgivare för att han hyr in dyr – men säker – utrustning.
  6. Och man bör då komma ihåg att själva beslutet om systemskiftet togs i förra årets folkomröstning, med knappast möjliga marginal efter en internationellt kritiserad process, 51–49.
  7. Han var en av tidningens mest uppskattade och lästa krönikörer, men också hårt kritiserad eftersom han inte drog sig för att sticka ut hakan i kontroversiella frågor.
  8. Rättsväsendet i Saudiarabien följer strikt islamisk lag och bland annat diskrimineringen av kvinnor är hårt kritiserad i västvärlden.
  9. Donald Trump, som sedan tillträdet varit kraftigt kritiserad i filmvärlden, nämndes enligt flera bedömare förvånansvärt få gånger under galan.
  10. – Jag kände också att Ingmars litterära och mycket intelligenta språk, som han har blivit kritiserad för på film, kom till sin rätt på scenen.
Källor


Föreslå nya synonymer

Hjälp till att bygga upp ordguruns ordförråd.
Föreslå nya synonymer, motsatsord och definitioner av kritiserad

Rapportera fel

Är det något som inte stämmer på den här sidan?
Rapportera fel

Vad tycker du?

Har du några idéer om hur ordguru.se kan bli bättre?
Lämna förslag och synpunkter

Vad är en synonym och ett motsatsord?

En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. T.ex. är omdiskuterad en synonym till kritiserad. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.