löpband

Löpband kan beskrivas som ”elektrisk maskin med ett rullande cirkulärt band (kanske någon knapp meter brett och omkring tre meter långt) som är placerat kring en mekanism på ett sådant sätt att bandet utgörs av en plan ovansida (knappt hälften av bandets längd), en lika lång plan undersida och två halvcirkelformade böjar och av maskinen snurrar runt i detta system, så att den plana ovansidan i praktiken utgörs av ett gummiband som förflyttar sig längs marken, i syfte att en person skall gå eller springa på bandet (så att personens position i rummet inte ändras) som en form av (konditions)träning som kan ske inomhus på en fix plats”.

Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av löpband samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vilka synonymer finns till löpband?

Det saknas synonymer. Föreslå nya synonymer till löpband.

Vad är motsatsen till löpband?

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till löpband.

Vad betyder löpband?

 1. elektrisk maskin med ett rullande cirkulärt band (kanske någon knapp meter brett och omkring tre meter långt) som är placerat kring en mekanism på ett sådant sätt att bandet utgörs av en plan ovansida (knappt hälften av bandets längd), en lika lång plan undersida och två halvcirkelformade böjar och av maskinen snurrar runt i detta system, så att den plana ovansidan i praktiken utgörs av ett gummiband som förflyttar sig längs marken, i syfte att en person skall gå eller springa på bandet (så att personens position i rummet inte ändras) som en form av (konditions)träning som kan ske inomhus på en fix plats

Hur böjs ordet löpband?

 1. löpband
 2. löpbanden
 3. löpbandens
 4. löpbandet
 5. löpbandets
 6. löpbands

Hur kan ordet ordet löpband användas?

Det saknas exempel.

Hur används ordet ordet löpband i svenska tidningar?

 1. Knarket låg gömt i metallrör i löpband som skulle skickas till Japan.
 2. Vad skulle ens en sådan låt handla om? Det är ju stört omöjligt att romantisera gymmens löpband, torra paninis och lokaler som ständigt överlåtes.
 3. På så vis kunde Stina Nilsson programmera in ett program på löpbandet som gjorde att hon kunde träna på en bana som hade en profil som liknar OS–sprinten med en tuff backe på slutet.
 4. – Jag var på löpbandet för första gången på länge, och jag var där länge.
 5. – Jag läste manuset när jag gick på mitt löpband i mitt garage, och började skratta så mycket att jag var tvungen att hålla i mig för att intefalla av.


Mer information om löpband och synonymer

Här nedan kan du hitta information om vad en synonym är samt hitta andra ord som kan vara av intresse.

Vad är en synonym och ett motsatsord?

En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.