likaledes

Vi hittade 2 synonymer till likaledes. Ordet likaledes är en synonym till likaså och ävenså.

Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av likaledes samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vilka synonymer finns till likaledes?

 1. likaså
 2. ävenså

Vad är motsatsen till likaledes?

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till likaledes.

Vad betyder likaledes?

Det saknas betydelser. Föreslå nya betydelser av likaledes.

Hur böjs ordet likaledes?

 1. likaledes

Hur kan ordet ordet likaledes användas?

Det saknas exempel.

Hur används ordet ordet likaledes i svenska tidningar?

 1. Händelsen skapade stor uppmärksamhet i USA som skakats av protester mot polisvåld och rasism sedan den likaledes svarte George Floyds död vid ett polisingripande i maj.
 2. Han slog igenom 2017 med albumet ”Purgatory”, producerat av likaledes hajpade Sturgill Simpson, där låtarna bildar en självbiografisk berättelse.
 3. På samma sätt är adhan, bönekallelsen, ett meddelande om att det är tid för andakt och den inleder likaledes själva ritualen när den framförs andra gången, då inne i moskén.
 4. Statliga Vattenfall inleder ett samarbete med likaledes statliga franska finansinstitutet Caisse des Depots för att satsa på den franska vindkraftmarknaden, enligt ett pressmeddelande.
 5. Det innebär också att en annons från det likaledes regeringsägda spelbolaget med säte på Åland alltid är totalförbjuden, hur återhållsam den än är, enbart med motiveringen att en annons från Åland är osvensk och därmed otillåten.
 6. En likaledes ung kritiker tyckte att texten led av självgodhet.
 7. Under dagen framkom att GVC för samtal om ett förvärv av likaledes brittiska Ladbrokes.
 8. I en scenbild inspirerad av den nederländska renässansmålningen ”Meester van de Spes Nostra” (cirka 1500) bollar den likaledes renässansklädda ensemblen Machiavellis bok mellan sig som en maktsymbol.
 9. Även inom den likaledes kvinnodominerade utbildningssektorn har varje chef många underställda, i snitt 27.
 10. Även inom den likaledes kvinno­dominerade utbildningssektorn har varje chef många underställda, i snitt 27.
 11. Vad och på vilket sätt ska inte avslöjas här, men Saulnier som ligger bakom likaledes raffinerade ”Blue Ruin” från 2013, håller publiken i ett järngrepp.
 12. Var går i så fall gränsen? Accepterar de som vill lägga skulden på "män" också fördömanden där kretsen av skyldiga görs snävare – om den likaledes diffusa kategorin "invandrare" pekas ut, eller en viss etnisk minoritet?.
 13. När min blick fortsatte uppåt såg jag att foten tillhörde en likaledes naken kropp.
 14. Det faktum att läkemedel som ingår i Laro-programmen påträffas hos ett flertal av de narkotikarelate­rade dödsfallen är likaledes mycket oroande.


Mer information om likaledes och synonymer

Här nedan kan du hitta information om vad en synonym är samt hitta andra ord som kan vara av intresse.

Vad är en synonym och ett motsatsord?

En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. T.ex. är likaså en synonym till likaledes. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.