Lundström

Lundström kan beskrivas som ”ett efternamn”.

Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av Lundström och se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Synonymer till Lundström

Det saknas synonymer. Föreslå nya synonymer till Lundström.

Motsatsord till Lundström

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till Lundström.

Vad betyder Lundström?

 1. ett efternamn

Böjningar av Lundström

 1. Lundström
 2. lundströms

Exempel på hur ordet Lundström kan användas

Det saknas exempel.

Exempel på hur ordet Lundström används i svenska tidningar

 1. Komikerna Niklas Andersson och Ina Lundström sitter i karantän i en husvagn på SVT Göteborgs parkeringsplats.
 2. Härliga film– och streamingtips att se under julhelgerna får vi av Johan Lundström.
 3. Mathilda Lundström fick chansen som högersexa men hann med att tappa både en, två och tre bollar innan Hagman släpptes in.
 4. Mathilda Lundström, Skuru IK, 2/224.
 5. Gör man det i tillräckligt stor skala kraschar man den lokala populationen av smittspridare, säger virologen och myggexperten Jan O Lundström till SVT.
 6. Ännu fränare kritik kommer från Sixten Lundström, en veteran i branschen.
 7. Tommy Lundström är professor i socialt arbete vid Stockholms universitet.
 8. ” I DN (16/2) riktar Jacob Lundström liknande kritik.
 9. Robert Lundström löpte sig fri på högerkanten och fick i väg ett hårt skott mot mål, men Nilsson stod för en fin benparad och matchen levde därmed i allra högsta grad.
 10. – Jag representerar Caroline och Sophie i Storbritannien, så när Daniel berättade om hans expansionsplaner för bolaget blev det snabbt klart för mig att ett samarbete med tjejerna utifrån den svenska poddmodellen var en perfect match,säger Eric Lundström.
 11. I julas fick Sara Lundström och Kristoffer Bokefalk från Trollhättan beskedet att läkarna inte kunde göra mer för Ebbe.
 12. – Jag satt och kollade på Syrianska hemma och såg hur de fick ändra positioner, hur Robert Lundström fick kliva in som högermittback.
 13. Jacob Lundström tröttnar på ett teatermaskineri som snart går på tomgång.
 14. Jacob Lundström om en av Sveriges mest spelade författare, Ingmar Bergman.
 15. – Vi fick fokusera på att rädda det som räddas kan och börja skydda angränsande byggnader, säger räddningschefen Ulf Lundström till tidningen.
 16. Tarik Elyounoussi, Enoch Kofi Adu, Stefan Silva, Joel Ekstrand och Robert Lundström är bara några av nyförvärven.
 17. Det har också varit avgörande för säljaren, företaget Artmax som ägs av Ming Wai Lau, enligt Fredrik Lundström som är styrelsesuppleant i Artmax.
 18. Fredrik Lundström, styrelsesuppleant i Artmex, säger till P4 Gotland att de har gjort en överenskommelse med Fortifikationsverket, som äger och förvaltar försvarets byggnader.
 19. Nykomlingarna Enoch Kofi Adu, mittfältare, Stefan Silva, forward, Robert Lundström, back, och målvakten Budimir Janosevic var också ute och körde tillsammans med hemvändande mittfältarna Anton Salétros och Ahmed Yasin.
 20. – Limhamn har altid legat högt på listan om vi skulle bygga vidare och utveckla, säger Ola Lundström till Galore.

Synonymer, motsatsord (antonymer), betydelser m.m. till Lundström är bl.a. hämtade ifrån Folkets synonymlexikon Synlex, Folkets lexikon, Lexin - svenskt lexikon, Swesarus, Wiktionary och Institutet för språk och folkminnen. Datan har bearbetats efter att den hämtats. Användare har även bidragit med synonymer, motsatsord och betydelser. Exempel från tidningar har behandlats automatiskt och det kan därför förekomma enstaka fel.Mer information

Här nedan kan du hitta information om vad en synonym är samt hitta andra ord som kan vara av intresse.

Vad är en synonym och ett motsatsord?

En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.

Vad kollar andra på just nu?