Mallis

Mallis kan beskrivas som ”smeknamn för Mallorca”.

Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av Mallis och se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Synonymer till Mallis

Det saknas synonymer. Föreslå nya synonymer till Mallis.

Motsatsord till Mallis

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till Mallis.

Vad betyder Mallis?

  1. (vard.) smeknamn för Mallorca

Böjningar av Mallis

  1. Mallis

Exempel på hur ordet Mallis kan användas

Det saknas exempel.

Exempel på hur ordet Mallis används i svenska tidningar

  1. Det är en ganska festlig ytlig partyhit, åtminstone om man dragit i sig en sju–åtta–tio snabba solvarma drinkar och planerar missa flyget hem från Mallis nästa morgon, och Margaret har en flyktig sorts energi.
  2. I september ska jag åka på en av amelias läsarresor till Mallis där vi och någon av våra profiler äter, umgås och tränar tillsammans med läsarna.

Synonymer, motsatsord (antonymer), betydelser m.m. till Mallis är bl.a. hämtade ifrån Folkets synonymlexikon Synlex, Folkets lexikon, Lexin - svenskt lexikon, Swesarus, Wiktionary och Institutet för språk och folkminnen. Datan har bearbetats efter att den hämtats. Användare har även bidragit med synonymer, motsatsord och betydelser. Exempel från tidningar har behandlats automatiskt och det kan därför förekomma enstaka fel.Mer information

Här nedan kan du hitta information om vad en synonym är samt hitta andra ord som kan vara av intresse.

Vad är en synonym och ett motsatsord?

En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.