massör

Synonymer till massör

Det saknas synonymer. Föreslå nya synonymer till massör.

Motsatsord till massör

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till massör.

Vad betyder massör?

  1. person som ger massage
  2. person med yrke att ge massage

Exempel på hur massör används i svenska tidningar

  1. Män som blottar sig är vardag för massören Anh Thu Johnsson.
  2. Davide Astori kom dock aldrig ner till frukosten och en massör hittade honom död på hotellrummet.
  3. Gazzetta dello Sport skriver att försvararen inte kom ner till frukosten vid halv tio på söndagsmorgonen, och en massör gick upp till hans rum.
  4. Rissveds avbröt OS–genrepet i London nyligen på grund av en något märklig skada – hon fick en liten blödning i baksidan av ena låret sedan en lite väl hårdhänt massör skadat ett blodkärl.
  5. Det är så himla många runt omkring som har del i den här medaljen, allt från hästägare, till Lisen, till hästskötare, veterinärer, massörer, hovslagare, foderrådgivare.
  6. Kairo är inte bara en stad där avlopp långtifrån är en självklarhet och där kvinnor ses kissa på gatan, det är också en stad med horor, suspekta massörer och hotell med rasistiska och pornografiska väggmålningar.
  7. På denna klassiska bild ser ni Keith Blunt längst till vänster tillsammans med Bob Houghton, legendariske lagledaren Egon Jönsson, läkaren Arne Lindberg, enligt uppgift massören Royne Ravald och längst ut till höger spelaren Rickard Strömbeck.
  8. Därefter väntar knådning med frusna buntar av aromatiska örter, vilket enligt massören har en stimulerande och föryngrande effekt.
Källor


Föreslå nya synonymer

Hjälp till att bygga upp ordguruns ordförråd.
Föreslå nya synonymer, motsatsord och definitioner av massör

Rapportera fel

Är det något som inte stämmer på den här sidan?
Rapportera fel

Vad är en synonym och ett motsatsord?

En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.