nyhetssajt

Nyhetssajt kan beskrivas som ”webbplats som förmedlar nyheter”.

Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av nyhetssajt och se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Synonymer till nyhetssajt

Det saknas synonymer. Föreslå nya synonymer till nyhetssajt.

Motsatsord till nyhetssajt

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till nyhetssajt.

Vad betyder nyhetssajt?

 1. webbplats som förmedlar nyheter

Böjningar av nyhetssajt

 1. nyhetssajt
 2. nyhetssajten
 3. nyhetssajter

Exempel på hur ordet nyhetssajt kan användas

Det saknas exempel.

Exempel på hur ordet nyhetssajt används i svenska tidningar

 1. Men tillsammans med kontrakten för fem andra spelare har det förlängts till slutet av augusti, enligt Milan–anknytna nyhetssajten Milan News.
 2. Nu rapporterar nyhetssajten Business Insider att så många som 77 mobilmaster – varav de flesta inte ens har stöd för 5g – har saboterats, bara i Storbritannien.
 3. Inlägg vållade irritation under ett telefonmöte om coronaviruset som vice president Mike Pence hade med demokratiska senatorer under fredagen, rapporterar nyhetssajten Politico.
 4. Själv deltog jag som svensk–turkisk chefredaktör för Ahval News, en trespråkig nyhetssajt om Turkiet vars redaktionella oberoende och kritiska rapportering uppenbarligen ogillas av Ankara.
 5. I det allvarligaste, det så kallade ”Fall 4000”, anklagas Netanyahu för att ha kommit överens med mediemogulen Shaul Elovitch om att hans populära nyhetssajt Walla skulle undvika all kritik mot Netanyahu och hans allierade.
 6. Det handlar om att Netanyahu ska ha beviljat förmåner till Israels största telekomföretag Bezeq Telecom Israel i utbyte mot positivare bevakning av honom på en nyhetssajt som kontrolleras av bolagets tidigare ordförande Shaul Elovitch.
 7. Människorättsorganisationer riktar kritik mot Filippinernas president Rodrigo Duterte efter att han förbjudit en kritisk nyhetssajt att bevaka presidentpalatset.
 8. En lokal nyhetssajt rapporterar med hänvisning till räddningstjänstens radiokommunikation att det brann i ett sovrum och att branden är släckt.

Synonymer, motsatsord (antonymer), betydelser m.m. till nyhetssajt är bl.a. hämtade ifrån Folkets synonymlexikon Synlex, Folkets lexikon, Lexin - svenskt lexikon, Swesarus, Wiktionary och Institutet för språk och folkminnen. Datan har bearbetats efter att den hämtats. Användare har även bidragit med synonymer, motsatsord och betydelser. Exempel från tidningar har behandlats automatiskt och det kan därför förekomma enstaka fel.Mer information

Här nedan kan du hitta information om vad en synonym är samt hitta andra ord som kan vara av intresse.

Vad är en synonym och ett motsatsord?

En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.