omarkerad

Omarkerad är synonymt med omärkt.

Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av omarkerad och se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Synonymer till omarkerad

omärkt

Motsatsord till omarkerad

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till omarkerad.

Vad betyder omarkerad?

Det saknas betydelser. Föreslå nya betydelser av omarkerad.

Böjningar av omarkerad

  1. omarkerad

Exempel på hur ordet omarkerad kan användas

Det saknas exempel.

Exempel på hur ordet omarkerad används i svenska tidningar

  1. Redan i den artonde minuten kom kvitteringen genom Vitalij Mykolenko som ganska omarkerad kunde överlista Dahlin.
  2. Manchester City tog ledningen hemma mot Tottenham efter knappt en kvart när Ilkay Gündogan, helt omarkerad, kunde nicka in en hörna från tyske landsmannen Leroy Sané.
  3. Tysklands offensiv hittade ut på högerkanten och ett inspel hittade till en helt omarkerad Maximilian Meyer som kunde slå in 1–1.
  4. Men de två tjeckiska fallskärmsjägare som utförde det tros vara begravda i en omarkerad grav i Prag, skriver The Guardian.

Synonymer, motsatsord (antonymer), betydelser m.m. till omarkerad är bl.a. hämtade ifrån Folkets synonymlexikon Synlex, Folkets lexikon, Lexin - svenskt lexikon, Swesarus, Wiktionary och Institutet för språk och folkminnen. Datan har bearbetats efter att den hämtats. Användare har även bidragit med synonymer, motsatsord och betydelser. Exempel från tidningar har behandlats automatiskt och det kan därför förekomma enstaka fel.Mer information

Här nedan kan du hitta information om vad en synonym är samt hitta andra ord som kan vara av intresse.

Vad är en synonym och ett motsatsord?

En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. T.ex. är omärkt en synonym till omarkerad. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.