opinionsbildare

Synonymer till opinionsbildare

Det saknas synonymer. Föreslå nya synonymer till opinionsbildare.

Motsatsord till opinionsbildare

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till opinionsbildare.

Vad betyder opinionsbildare?

Det saknas definitioner.

Exempel på hur opinionsbildare används i svenska tidningar

  1. Att Navid Modiri fick allt större bidrag till sin podcast ”Hur kan vi” efter att ha börjat bjuda in kontroversiella opinionsbildare som diagramsatirikern Jens Ganman, Hanif Bali och Alexander Bard var heller ingen slump, ansåg Johannes Nilsson.
  2. Allt fler svenska publikationer, journalister och opinionsbildare finansierade helt eller delvis sin verksamhet via donationer.
  3. Flera tunga ekonomer och opinionsbildare till både höger och vänster har sedan Expressens artikel riktat hård kritik mot reformen.
  4. Det uppskruvade tonläget handlar om att Trump blev vald, vilket många politiska motståndare och opinionsbildare fortfarande inte har smält.
  5. Det högerextrema nätverket bakom Granskning Sverige har under flera år trakasserat och spridit främlingsfientlighet genom att lura sig till telefonintervjuer med bland annat journalister, opinionsbildare och politiker.
  6. Det högerextrema nätverket bakom kontot har under flera år trakasserat och spridit främlingsfientlighet genom att lura till sig telefonintervjuer med bland annat journalister, opinionsbildare och politiker.
  7. Där har bloggare och andra opinionsbildare haft ett ansvar att upplysa folk.
  8. – Nej, det spelar ju ingen roll, jag som barnboksförfattare har ju ingenting med mitt politiska engagemang eller min roll som opinionsbildare och debattör att göra.
  9. Det är dags för partier och opinionsbildare som motsätter sig vår aktion att själva formulera en strategi för hur Israel skall kunna förmås att häva sin blockad.
  10. Efter varje attentat de senaste åren har ledare och opinionsbildare upprepat ord om att stå upp för våra värderingar men utan att närmare definiera vad det innebär eller kunnat sätta handling bakom sina ord.
Källor


Föreslå nya synonymer

Hjälp till att bygga upp ordguruns ordförråd.
Föreslå nya synonymer, motsatsord och definitioner av opinionsbildare

Rapportera fel

Är det något som inte stämmer på den här sidan?
Rapportera fel

Vad är en synonym och ett motsatsord?

En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.