på annat sätt

Vi hittade en synonym till på annat sätt. Frasen på annat sätt är synonymt med annorlunda.

Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av på annat sätt samt se exempel på hur frasen används i det svenska språket.

Vilka synonymer finns till på annat sätt?

 1. annorlunda

Vad är motsatsen till på annat sätt?

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till på annat sätt.

Vad betyder på annat sätt?

Det saknas betydelser. Föreslå nya betydelser av på annat sätt.

Hur böjs frasen på annat sätt?

 1. på annat sätt

Hur kan frasen frasen på annat sätt användas?

Det saknas exempel.

Hur används frasen frasen på annat sätt i svenska tidningar?

 1. – Vi är tydliga gentemot våra mediepartners att våra annonser inte ska synas i sammanhang som är diskriminerande eller på annat sätt stötande.
 2. Det är i alla fall då som, om det inte regnar eller på annat sätt sker ett mirakel, staden kommer att bli tvungen att stänga av det kommunala vattnet till större delen av sina fyra miljoner invånare.
 3. Har ni genom enkäter, psykosociala skyddsronder eller på annat sätt kollat av med era anställda om de har hört talas om eller utsatts för sexuella övergrepp eller trakasserier, samt om de uppfattar jargongen på arbetsplatsen som rå och sexistisk?.
 4. Enligt polisens utredning finns det ingen anledning att tro att den åtalade 46–åringen gjort sig skyldig till dataintrång eller på annat sätt tagit del av offrens sjukjournaler eller provsvar.
 5. – Det handlar om att man med våld eller hot eller skadar egendom, eller på annat sätt hindrar att blåljuspersonal kommer fram, säger han.
 6. ”Bitvis framstår hennes uppgifter som felaktiga, överdrivna, osäkra eller på annat sätt mindre tillförlitliga.
 7. Därutöver går det inte att frångå det faktum att personer som tigger inte blir mindre fattiga, eller på annat sätt gynnade, av ett förbud.
 8. – Hon är en härlig person och jag hoppas att vi möts igen i politiken eller på annat sätt i yrkeslivet.
 9. – Och beslutet vi tar när vi vinner boll, om vi slår en djupledsboll, om vi anfaller på annat sätt eller om vi spelar hem bollen och börjar om, är nog det viktigaste av allt.
 10. Detta resulterar i en homogen skörd av högsta kvalitet, där inga bönor tappats på marken eller på annat sätt har skadats.


Mer information om på annat sätt och synonymer

Här nedan kan du hitta information om vad en synonym är samt hitta andra ord som kan vara av intresse.

Vad är en synonym och ett motsatsord?

En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. T.ex. är annorlunda en synonym till på annat sätt. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.