Synonymer till Pamela

Pamela kan beskrivas som ”ett kvinnonamn”.

Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av Pamela samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Alla synonymer till Pamela

Det saknas synonymer. Föreslå nya synonymer till Pamela.

Vad är motsatsen till Pamela?

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till Pamela.

Vad betyder Pamela?

 1. ett kvinnonamn

Hur böjs Pamela?

 1. Pamela
 2. pamelas

Hur kan ordet Pamela användas?

Det saknas exempel på hur Pamela kan användas.

Hur används ordet Pamela i svenska tidningar?

Exemplen nedan är hämtade från svenska tidningar för att illustrera hur ordet Pamela används i vanlig text.

 1. Detta kommer att betyda så mycket, och inte bara för svarta medborgare utan för många minoriteter, säger Pamela Weems.
 2. Pamela Karlan, du borde skämmas över ditt ilskna och uppenbart partiska fjäsk för massan och att du utnyttjar ett barn för att uppnå detta”, skrev presidentens fru Melania Trump på Twitter efter händelsen i amerikanska kongressen.
 3. Hästen var till salu men tack vare att de nya ägarna Pamela Wright och Charlotte Rosser är från Storbritannien, och ville att Maher skulle fortsätta rida hästen, var den här försäljningen ett lyckokast för Ben Maher.
 4. – Hon hade anlitat en privatdeckare som satte in en annons under ”Personligt” i DN för att få ”kontakt med Pamela Getz halvbror, född omkring 1959”.
 5. Pamela Anderson har blivit intervjuad av tv–profilen Piers Morgan för en kommande sändning av "Life stories".
 6. Skådespelaren David Hasselhoff har länge hävdat att överenskommelsen där han tvingas betala miljonbelopp till sin exfru Pamela Bach, 52, varje år är orimlig.
 7. "Baywatch"–stjärnan Pamela Anderson, 50, har hamnat i blåsväder efter sina senaste kontroversiella uttalanden som hon gjorde i en intervju med programledaren Megyn Kelly i programmet "Megyn Kelly Today".
 8. Pamela Anderson, skådespelare och modell.
 9. Han ingår i counterjihad–miljön med namn som Pamela Geller och Robert Spencer.
 10. I Pamela Jaskoviaks smidiga översättning heter den ”Skymningsrök” när den nu får svensk premiär på Göteborgs stadsteaters studio–scen.


Vad är en synonym och ett motsatsord?

Ordet synonym kommer från de grekiska orden 'syn' (samman) och 'onoma' (namn). En synonym är alltså ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.

Du kanske också är intresserad av dessa ord?

Läs mer om namnet Pamela

Läs mer om namnet Pamela på alltomnamn.se. Där kan du se hur många i Sverige som heter Pamela, vad namnet betyder, hur populärt det är som namn på nyfödda barn m.m.