Synonymer till podcast

Vi känner till en synonym till podcast. Ordet podcast är synonymt med podd.

Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av podcast samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Alla synonymer till podcast

 1. podd

Vad är motsatsen till podcast?

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till podcast.

Vad betyder podcast?

Det saknas betydelser. Föreslå nya betydelser av podcast.

Hur böjs podcast?

 1. podcast
 2. podcasten
 3. podcastens
 4. podcasts

Hur kan ordet podcast användas?

Följande exempelmeningar visar hur podcast kan användas.

 1. Dom ligger bakom en av Sveriges mest populära podcasts.

Hur används ordet podcast i svenska tidningar?

Exemplen nedan är hämtade från svenska tidningar för att illustrera hur ordet podcast används i vanlig text.

 1. Hitta podcasten genom att söka efter ”Politiken” – eller klicka på länkarna.
 2. Nyligen kritiserades Andreas Sidkvist på sociala medier efter sin medverkan i Cui Bonos podcast.
 3. Hitta podcasten genom att söka efter ”Dagens story” – eller klicka på länkarna.
 4. I en intervju med podcasten Lundh 2017 kritiserade han Erik Hamréns oförmåga att skydda honom från kritiken och pratade om hur drabbad han kände sig.
 5. Men i podcasten ”Gynning och Berg”, som Carina Berg har med Carolina Gynning, har hon öppnat upp sig om de svåra känslorna efter skilsmässan.
 6. Nyligen medverkade Märtha Louise i den norska podcasten ”Summa summarum” som leds av Kjersti Kvam.
 7. Trots att jag lovat mig själv att aldrig sluta springa har jag det senaste året funnit mig själv på långa promenader med podcasten The Price of Football i öronen.
 8. Har programlett Guldbaggegalan och har podcasten raseriet tillsammans med Fanna Ndow Norrby.
 9. ”Jag vill inte kontrollera filmen, jag vill att filmen ska kontrollera mig” menade författaren Bret Easton Ellis i senaste avsnittet av sin podcast och varnade för att det uppslukande elementet i en film riskerar att gå förlorat i strömningseran.
 10. – Att tänka på vad vår podcast saknade är förödmjukande, säger Callimachi till DN.
 11. Många i min närhet, inklusive jag själv, har slutat att lyssna på den i alla fall tidigare hyllade podcasten ”En varg söker sin podd”.
 12. Nu talar komikern ut om händelsen i sin podcast ”Nours poddelipodd.
 13. Vilken arkitektur och vilket stadsbyggande uppstår i den spänningen? I senaste avsnittet av podcasten ”Staden” så synas 80–talet i sömmarna.
 14. I podcasten Framtidens industri pratar teknikjournalisten Elin Häggberg med företagen som med smarta tekniska lösningar vill verka för en grönare framtid.
 15. På tal om podcasts så har även Henrik Schyffert och Nour El Refai nyligen startat ”Nours poddelipodd – och Henrik” och i ett avsnitt kommer de in just på El Refais sex med kvinnor.
 16. I podcasten ”Helt ärligt med Sebastian Stakset” berättar Carola Häggkvist att hon efter en tuff tid åkte till ett kristet seminarium i England under en helg.
 17. Det är podcasten och förhoppningen om att bli störst inom ljud som kommer att driva aktien framåt, och avgöra hur den utvecklas, säger Tomas Otterbeck.
 18. Nour El Refai, 32, och Henrik Schyffert, 52, har sonen Sami ihop och har även nyligen blivit med podcast där de avslöjar många detaljer om livet tillsammans.
 19. Det var i sin podcast ”Reasons to be cheerful” som den brittiska journalisten Geoff Lloyd berättade att han intervjuat Abba–legendaren Björn Ulvaeus i en timme över videolänk.
 20. I podcasten ”The Joe Rogan Experience” berättar Coleman att han endast började tävla inom bodybuilding för att gå gratis medlemskap på ett gym.


Vad är en synonym och ett motsatsord?

Ordet synonym kommer från de grekiska orden 'syn' (samman) och 'onoma' (namn). En synonym är alltså ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. T.ex. är podd en synonym till podcast. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.

Du kanske också är intresserad av dessa ord?