popstjärna

Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av popstjärna och se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Synonymer till popstjärna

Det saknas synonymer. Föreslå nya synonymer till popstjärna.

Motsatsord till popstjärna

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till popstjärna.

Vad betyder popstjärna?

Det saknas betydelser. Föreslå nya betydelser av popstjärna.

Böjningar av popstjärna

  1. popstjärna
  2. popstjärnan

Exempel på hur ordet popstjärna kan användas

Det saknas exempel.

Exempel på hur ordet popstjärna används i svenska tidningar

  1. Enligt musiksajten ska filmen heta ”Faithfull” och skildra artistens tumultartade liv under 1960– och 70–talen – från tonårig popstjärna till åren av drogmissbruk och hemlöshet till hennes uppmärksammade comeback.
  2. När världens före detta största popstjärna gör julskiva blir det en dubbel med tjugoåtta låtar och för mycket av allt, men inte en enda riktigt bra singel.
  3. Lika slumpartat som självklart tog en pensionerad popstjärna från 60–talet, en hårdrockares bortglömda syntriff och en envis utbytesstudent från Minneapolis Sverige tillbaka upp på världens topplistor.
  4. Adam Pålsson spelar Ted Gärdestad, från den första sprudlande tiden som nykläckt popstjärna ända fram till de sista smärtsamma dagarna då sångaren slogs mot sin schizofreni.
  5. – Jag förstår inte hur Quincy kan ge den feedbacken till en 18–åring som vill bli popstjärna 2016.
  6. Inspirerad av polskt drama och med en äppelkindad popstjärna i huvudrollen – bioaktuella "Efterskalv" är en otypisk svensk film på fler än ett sätt.

Synonymer, motsatsord (antonymer), betydelser m.m. till popstjärna är bl.a. hämtade ifrån Folkets synonymlexikon Synlex, Folkets lexikon, Lexin - svenskt lexikon, Swesarus, Wiktionary och Institutet för språk och folkminnen. Datan har bearbetats efter att den hämtats. Användare har även bidragit med synonymer, motsatsord och betydelser. Exempel från tidningar har behandlats automatiskt och det kan därför förekomma enstaka fel.Mer information

Här nedan kan du hitta information om vad en synonym är samt hitta andra ord som kan vara av intresse.

Vad är en synonym och ett motsatsord?

En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.