Synonymer till pressansvarig

Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av pressansvarig samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Alla synonymer till pressansvarig

Det saknas synonymer. Föreslå nya synonymer till pressansvarig.

Vad är motsatsen till pressansvarig?

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till pressansvarig.

Vad betyder pressansvarig?

Det saknas betydelser. Föreslå nya betydelser av pressansvarig.

Hur kan ordet pressansvarig användas?

Det saknas exempel på hur pressansvarig kan användas.

Hur används ordet pressansvarig i svenska tidningar?

Exemplen nedan är hämtade från svenska tidningar för att illustrera hur ordet pressansvarig används i vanlig text.

 1. Enligt Charlotte Mansfield, pressansvarig på Universeum, har problematiken med skadedjuren funnits ett tag, men trappats upp i samband med byggnationer runt om i Göteborg och inte minst de underjordiska sprängningarna i närheten av Korsvägen.
 2. Vi har en peak på morgonen och en på sen eftermiddag då det är väldigt mycket folk, säger Peter Wärring, pressansvarig på Swedavia.
 3. Att det fanns med ska dock ha varit ”väsentligt fel¡ enligt en pressansvarig vid rådet, skriver Reuters.
 4. – Vi har någon form av tekniskt problem som vi felsöker just nu, säger Per Ströberg, pressansvarig på Luftfartsverket.
 5. Hur bilen har utvecklats med åren har bidragit till en prisökning, säger Hanna Westrin, som är pressansvarig hos Skoda Sverige.
 6. – Som göteborgare och spårvägare är det här ett trauma för mig och det är viktigt att vi inte glömmer det, säger Robert Lindberg, pressansvarig på Göteborgs Spårvägar, till P4 Göteborg.
 7. – Den information vi går ut med innebär att man ska ha egen beredskap för att klara sig ungefär en vecka, säger Anna Wennerström, pressansvarig på Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB.
 8. – Vårt viktigaste medskick är att hålla sig informerad och ha nära kontakt med sitt resbolag, säger Ellen Laurin, pressansvarig på Swedavia.
 9. Stefan Strömberg, pressansvarig på Göteborgs hamn, säger till TT att det finns en plan för hur fartyget ska kunna tas emot.
 10. – Som en del av rymdverksamhet finns det alltid en risk att saker händer men det pågår nu en utredning för att se hur stora skadorna är och för att minska risken att den här typen av olyckor händer igen, säger Philip Ohlsson, pressansvarig på Esrange.
 11. – När servicen påbörjades, gick säkringarna för den inkommande strömmen, säger Robert Lindberg, pressansvarig på kommunägda Göteborgs spårvägar.
 12. Beslutet innebär att PTS beslut om tillståndsvillkor gäller, och tillståndshavarna ska hålla sig till de tillståndsvillkoren när de bygger telenät, säger Petter Öhrn, pressansvarig på PTS.
 13. Anna Setzman, pressansvarig på Riksidrottsförbundet, berättar att det förs en ständig dialog med både regering och polisen.
 14. Ingen person skadades, säger Anna Kjellander, pressansvarig på Postnord.
 15. – I dagsläget erbjuder vi inte 4k, men det utesluter inte att det kan komma inom en snar framtid, säger Ludvig Ternstedt, pressansvarig.
 16. – Vi måste analysera det här innan vi kan ge någon ytterligare kommentarer, säger Petter Öhrn, pressansvarig vid PTS.
 17. Sprid ut resandet, kanske kan du åka i dag och tända ett ljus på graven, säger Claes Keisu, pressansvarig på SL.
 18. – Det är en era som går ur tiden, men världen har gått vidare och det har vi också, säger Camilla Fäldt, pressansvarig på Hemmakväll.
 19. Elias Vieglins, pressansvarig på Adlibris, menar att det därför är svårt att förhindra att vissa titlar slinker igenom.
 20. Men pandemin tycks ha fått problemen att öka ytterligare, enligt Thor Rutgersson, pressansvarig på Frisk och Fri.

Vad är en synonym och ett motsatsord?

Ordet synonym kommer från de grekiska orden 'syn' (samman) och 'onoma' (namn). En synonym är alltså ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.

Du kanske också är intresserad av dessa ord?

Bild till ordet pressansvarig

Använd gärna bilden nedan om du vill länka till denna sida om ordet pressansvarig.

Bild med texten pressansvarig