Synonymer till pressavdelning

Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av pressavdelning samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Alla synonymer till pressavdelning

Det saknas synonymer. Föreslå nya synonymer till pressavdelning.

Vad är motsatsen till pressavdelning?

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till pressavdelning.

Vad betyder pressavdelning?

Det saknas betydelser. Föreslå nya betydelser av pressavdelning.

Hur kan ordet pressavdelning användas?

Det saknas exempel på hur pressavdelning kan användas.

Hur används ordet pressavdelning i svenska tidningar?

Exemplen nedan är hämtade från svenska tidningar för att illustrera hur ordet pressavdelning används i vanlig text.

 1. Vid Försvarsmaktens pressavdelning förklarar kommunikatören Moa Söder att det handlar om danska soldater som krockade i samband med köbildning och att de rörde sig mellan två övningsområden i samband med den stora försvarsövningen Aurora.
 2. ”Banksekretessen förhindrar oss från att uttala oss om enskilda kundrelationer, eller ens bekräfta att sådana eventuellt föreligger”, skriver John Zanchi på Handelsbankens pressavdelning i ett mejl.
 3. Försvarsmaktens pressavdelning säger till SVT Nyheter att inga ytterligare kommentarer lämnas i ärendet i nuläget.
 4. – Vi ser ett rekordstort intresse för hela vintersäsongen inklusive sportlovsveckorna på alla våra destinationer i Sverige och i Norge, säger Petra Hallebrant vid Skistars pressavdelning, men delar inte några konkreta siffror.
 5. Det är alltså våra underleverantörer som behöver halvledarna i det material som de skickar till oss, säger Maria Dagman, på Volvo Cars pressavdelning, till Ny Teknik.
 6. ”Vi har varnat myndigheter i EU–länderna och vi kommer att fortsätta göra det”, skriver Olafs pressavdelning i ett mejl till TT.
 7. ”Det är för tidigt att svara på det”, säger Elin Lindström på trafikförvaltningens pressavdelning.
 8. Vi har även i vanliga fall goda möjligheter att arbeta hemifrån och har god förhoppning om att påverkan ska vara begränsad, säger Mikaela Idermark, vid företagets pressavdelning.
 9. Polisens pressavdelning har avböjt på grund av tidsbrist.
 10. Enligt Södersjukhusets pressavdelning var det något färre 2019, men siffrorna för det året är inte sammanställda.
 11. – Det ligger på prognos, det har gått riktigt bra, säger Maria Ibsen på Postnords pressavdelning om det preliminära resultatet.
 12. Enligt polisens pressavdelning var patruller på plats vid parkeringen på Frölunda torg bara tre minuter efter att första larmet gått, men kan inte säga något specifikt om utryckningstiden till Norra Dragspelsgatan.
 13. Helena Jansson på bolagets globala pressavdelning påpekar dock i ett mejl att det är skillnad på risker för bolagets anseende och faktiska incidenter.
 14. Efter exakt 34 minuters väntan i telefon och meddelandet ”Du är nummer ett i kön” hos Skånemejeriers pressavdelning gav vi upp.
 15. Bolagets pressavdelning säger till nyhetsbyrån Direkt att man inte påverkas av de handelstullar som ska införas på tvättmaskiner i USA.
 16. ”Volvo Cars har nolltolerans mot alla former av sexuella övergrepp, trakasserier och kränkningar”, skriver bolagets pressavdelning i sitt mejl.
 17. Hon säger sig ha informerat partiets pressavdelning om att hon sökts av Ekoredaktionen – men hon har inte i förväg sagt till vare sig partiledaren Jan Björklund eller gruppledaren Christer Nylander.
 18. – Vi ser hela tiden över vår prisstruktur och det här är en anpassning till marknadssituationen för att öka vår flexibilitet i prissättningen, säger Fredrik Henriksson på SAS pressavdelning till tidningen.

Vad är en synonym och ett motsatsord?

Ordet synonym kommer från de grekiska orden 'syn' (samman) och 'onoma' (namn). En synonym är alltså ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.

Du kanske också är intresserad av dessa ord?

Bild till ordet pressavdelning

Använd gärna bilden nedan om du vill länka till denna sida om ordet pressavdelning.

Bild med texten pressavdelning