publikt

Synonymer till publikt

offentligt

Motsatsord till publikt

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till publikt.

Vad betyder publikt?

Det saknas definitioner.

Exempel på hur publikt används i svenska tidningar

  1. "I den mån börsen konstaterar att ett noterat bolag har brutit mot sina informationsskyldigheter görs detta publikt genom disciplinnämndens beslut om sanktion", svarar Andersson.
  2. ”I den mån börsen konstaterar att ett noterat bolag har brutit mot sina informationsskyldigheter görs detta publikt genom disciplinnämndens beslut om sanktion”, svarar Andersson.
  3. Han berättar att man som polis ofta får ta emot skällsord och hatiska kommentarer – men hatet har även tagit sig i uttryck på hans Instagramkonto som blivit mer publikt sedan attacken i Stockholm.
  4. – I huvudsak på nyskapande, vilket genomslag museet har – publikt och på lokalsamhället, samt vilket mervärde verksamheten ger.
  5. Andra delar av materialet kommer att vara publikt och det kommer att arrangeras seminarier, utställningar och konferenser kring det.
  6. Då finns det eventuellt en poäng i att klä av sig själv i ett publikt forum, säger Filip Hammar i intervjun med Café.
  7. – Att vår första maskin på den amerikanska marknaden går till ett så uppmärksammat företag som Google, det kan ju innebära ett stort publikt genomslag.
  8. – Det är inte alltid säkert att det är det bästa för någon som varit utsatt för något att faktiskt gå ut med det publikt.
  9. Fick ett stort publikt genombrott med sin utställning på Waldemarsudde 2008 som sågs av drygt 100 000 personer.
  10. Ett större publikt genombrott fick hon med romanen ”Ladies” (2010), som följdes av romanerna ”Salome” (2011) och ”Future perfect” (2014).
Källor

Hjälp till att lära upp ordgurun

Är banna en synonym till utskällning?


Föreslå nya synonymer

Hjälp till att bygga upp ordguruns ordförråd.
Föreslå nya synonymer, motsatsord och definitioner av publikt

Rapportera fel

Är det något som inte stämmer på den här sidan?
Rapportera fel

Vad tycker du?

Har du några idéer om hur ordguru.se kan bli bättre?
Lämna förslag och synpunkter

Vad är en synonym och ett motsatsord?

En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. T.ex. är offentligt en synonym till publikt. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.